25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazırEn azından 50 yaşına geldiğimizde 30 çıtırlar gibi durcaz evet.![]()
25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazırEn azından 50 yaşına geldiğimizde 30 çıtırlar gibi durcaz evet.![]()
Ahaha.25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazır![]()
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss94, abin sayılırım senin![]()
Ben şampiyon olmadım merak etme için rahat etsin yani
Zehir zerrinim benimAhaha.İçimden geçiriyordum bunu desem inanır mısın?
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss
@Tolstoyevski kaybederse kafayı yer herhalde artık sabah akşam slogan atar "Faşisizme karşı omuz omuza! Susma sustukça sıra sana gelecek! Amerika emperyalizmine hayır!"Ben şampiyon olmadım merak etme için rahat etsin yani@Çiğdem- eskaza ben şampiyon olsam korkmamız gereken kişi @Tolstoyevski değil Efe olur
Çocuk kalpten gider herhalde@Bully @mrt-06
Ahaha.İçimden geçiriyordum bunu desem inanır mısın?
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss
İyi bari son anda bana abi demek yırttın Atacan'ımPardon o 93'lüydü.![]()
Harcanıyoruz matmazel bize uygun bir forum bulalım bence.Zehir zerrinim benimkafa aynı kafa
![]()
Aynen EroJig sitesine gidelimHarcanıyoruz matmazel bize uygun bir forum bulalım bence.![]()
Ben abime abi demiyorum ki canım. .ss İsmiyle hitap ederim ya da ismini söyleyim yanına bazen abi diyorum.İyi bari son anda bana abi demek yırttın Atacan'ım![]()
5 er oyları var açıklanmadılarda@Çiğdem- @destere @Harunnn60 ve @sokak sanati dörtlüsünden sadece @sokak sanati ndan umudum vardı, o yüzden bu puanlarla birlikte bence Feridun Düzağaç şampiyon olacak, demedi demeyin@MasacRE-
La bizim 3 tane hayırsız sıvacının üçü de sana oy verecek ne şampiyonluğundan bahsediyorsun sen@Çiğdem- @destere @Harunnn60 ve @sokak sanati dörtlüsünden sadece @sokak sanati ndan umudum vardı, o yüzden bu puanlarla birlikte bence Feridun Düzağaç şampiyon olacak, demedi demeyin@MasacRE-
Ciddi ciddi Google'den baktım.Aynen EroJig sitesine gidelim![]()