hhahah aa yine buradasın zaten manyak birisi gerekiyordu bu finaleFinalde benim olmam gerekirdi, ateşe veresim geldi şimdi buraları.
hhahah aa yine buradasın zaten manyak birisi gerekiyordu bu finaleFinalde benim olmam gerekirdi, ateşe veresim geldi şimdi buraları.
22 yaşındayım abeyAynen normal halimde yaşımı hiç göstermez zaten hep söylerler bana hala 18-19 diyenler var haklılar çakı gibi adamımsen kaç yaşındasın la bebe
![]()
Çıtır gençlerin biz değerimiz bilinmeliSen yine iyi geçen kazıkazan oynuyordum ama bana 18 yaşından büyük müsün dedi.![]()
hhahah aa bunu her gördüğümde glüyorumAn itibariyle Tolstoyevski'nin bilgisayar ekranına bakışı.
![]()
3 yaş büyüğüm senden ama eminim sen daha kartsındır benden22 yaşındayım abey![]()
senin gibi tecrübeli birisi bile farka rağmen geçen sezon finalinde ecel terleri dökmüştü kalpten gidiyordun @Tolstoyevski bu baskıyı kaldırabilecekmi kalpten giderse @MasacRE- sonucları beklemeden alır kupayı zaten otomatik olarak![]()
![]()
@mrt-06
Ama insanın ağrına gidiyor o gün tüm enerjim sönmüştü.Çıtır gençlerin biz değerimiz bilinmeli![]()
Benim hoşuma gidiyor genç gösteriyorsun dediklerindeAma insanın ağrına gidiyor o gün tüm enerjim sönmüştü.![]()
Avatarımdan psikopatlık bulaştı bana maalesef, 1 Haziran'a kadar böyle gidecez, etkisinden de ne zaman çıkarım bilemiyorum artık. @Çiğdem-Paylaştığı video harika uyumlu olmuş![]()
Hhahah sende alıstın ama bence ayrılmak zor olacakAvatarımdan psikopatlık bulaştı bana maalesef, 1 Haziran'a kadar böyle gidecez, etkisinden de ne zaman çıkarım bilemiyorum artık. @Çiğdem-
En azından 50 yaşına geldiğimizde 30 çıtırlar gibi durcaz evet.Benim hoşuma gidiyor genç gösteriyorsun dediklerinde![]()