MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Sonuçları/ 22:30'da

Gelme oyuna, başabaş mücadele izlenimi yaratmaya çalışıyor :A

Çatlak ya taktı kafayı bana :A

Amacı bence de o ama belli olmaz bu işler erken konuşmayalım Portekiz gibi. :A
Ama Ozan da hiç bu şekilde ayırma yapmadan komple bütün finalleri kalite olarak ele almış onun bu tarzdaki mesajına cevap verdiğim yine aynı genelleme mesajından neden rahatsız oldun? Peki soru 2, madem böyle bir ayrım yaptın Ozan'ın o genelleme yaparak diğer sanatçıları ezdiği mesajı neden beğendin de benimkine gözlük fırlattın?

O yüzden oldu.:A

Olmamış mı atsaydım, kalp de atmadım sonuçta bence biraz abartmış olabilir misin :A

Şükranlarını sahneyi izleyerek iletebilirsin aksi halde hakaret ettiğin varsayımına kapılırım :A

@Tolstoyevski kanka senin yaşın büyük ondan elenmen doğru olur dedim kaldırabilirsin ama bu sayko kendini jiletler :A
Kimin yaşı büyük ya ben @Tolstoyevski den büyüğüm :A Şimdi hiç öyle göstermiyorsun falan deme sen de göstermiyorsun çünkü :A Neyse bir ara bakarız o zaman şu meşhur sahneye :A

20 puan farkı ekledik fark 6 ya inmiştir ve artık eşit bir yarış olabilir

1.Puan Durumu
Erkin Koray 23
Feridun Düzağaç 17

@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati
tumblr_ntowd4m1V71tfgqleo1_500.gif

@Tolstoyevski

İşte rekabet diye buna derim, Feridun gerilerden tarih yazmaya geliyor :Z
senin gibi tecrübeli birisi bile farka rağmen geçen sezon finalinde ecel terleri dökmüştü kalpten gidiyordun @Tolstoyevski bu baskıyı kaldırabilecekmi kalpten giderse @MasacRE- sonucları beklemeden alır kupayı zaten otomatik olarak :A :A :A @mrt-06

Kimin yaşı büyük ya ben @Tolstoyevski den büyüğüm :A Şimdi hiç öyle göstermiyorsun falan deme sen de göstermiyorsun çünkü :A Neyse bir ara bakarız o zaman şu meşhur sahneye :A
Aynen normal halimde yaşımı hiç göstermez zaten hep söylerler bana hala 18-19 diyenler var haklılar çakı gibi adamım :F sen kaç yaşındasın la bebe :A

Finalde benim olmam gerekirdi, ateşe veresim geldi şimdi buraları.

HALK FERİDUN DİYOR HALKTAN ERKİNE OY ÇIKMADI TUHAFTIR :A

@Forumdash
İki şarkıda çok iyi bunu kimse inkar edemez. Artı özelliklere yönelirsem F.D - Beni Bırakma (klip yüzünden) 2

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking