Gelme oyuna, başabaş mücadele izlenimi yaratmaya çalışıyor
Çatlak ya taktı kafayı bana
Ama Ozan da hiç bu şekilde ayırma yapmadan komple bütün finalleri kalite olarak ele almış onun bu tarzdaki mesajına cevap verdiğim yine aynı genelleme mesajından neden rahatsız oldun? Peki soru 2, madem böyle bir ayrım yaptın Ozan'ın o genelleme yaparak diğer sanatçıları ezdiği mesajı neden beğendin de benimkine gözlük fırlattın?
O yüzden oldu.
Şükranlarını sahneyi izleyerek iletebilirsin aksi halde hakaret ettiğin varsayımına kapılırım@denizz19 Teşekkürler
Finale heyecan gelsin diye biraz senin üzerine oynuyorum. Parayla tutuldum.Amacı bence de o ama belli olmaz bu işler erken konuşmayalım Portekiz gibi.
Olmamış mı atsaydım, kalp de atmadım sonuçta bence biraz abartmış olabilir misin
İşte rekabet diye buna derim, Feridun gerilerden tarih yazmaya geliyor20 puan farkı ekledik fark 6 ya inmiştir ve artık eşit bir yarış olabilir
1.Puan Durumu
Erkin Koray 23
Feridun Düzağaç 17
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati
çaktırma cnm çikolata sepetin hazırFinale heyecan gelsin diye biraz senin üzerine oynuyorum. Parayla tutuldum.
Kimin yaşı büyük ya ben @Tolstoyevski den büyüğüm Şimdi hiç öyle göstermiyorsun falan deme sen de göstermiyorsun çünkü Neyse bir ara bakarız o zaman şu meşhur sahneyeŞükranlarını sahneyi izleyerek iletebilirsin aksi halde hakaret ettiğin varsayımına kapılırım
@Tolstoyevski kanka senin yaşın büyük ondan elenmen doğru olur dedim kaldırabilirsin ama bu sayko kendini jiletler
20 puan farkı ekledik fark 6 ya inmiştir ve artık eşit bir yarış olabilir
1.Puan Durumu
Erkin Koray 23
Feridun Düzağaç 17
20 puan farkı ekledik fark 6 ya inmiştir ve artık eşit bir yarış olabilir
1.Puan Durumu
Erkin Koray 23
Feridun Düzağaç 17
senin gibi tecrübeli birisi bile farka rağmen geçen sezon finalinde ecel terleri dökmüştü kalpten gidiyordun @Tolstoyevski bu baskıyı kaldırabilecekmi kalpten giderse @MasacRE- sonucları beklemeden alır kupayı zaten otomatik olarak @mrt-06İşte rekabet diye buna derim, Feridun gerilerden tarih yazmaya geliyor
Aynen normal halimde yaşımı hiç göstermez zaten hep söylerler bana hala 18-19 diyenler var haklılar çakı gibi adamım sen kaç yaşındasın la bebeKimin yaşı büyük ya ben @Tolstoyevski den büyüğüm Şimdi hiç öyle göstermiyorsun falan deme sen de göstermiyorsun çünkü Neyse bir ara bakarız o zaman şu meşhur sahneye
Sen yine iyi geçen kazıkazan oynuyordum adam bana 18 yaşından büyük müsün dedi.Aynen normal halimde yaşımı hiç göstermez zaten hep söylerler bana hala 18-19 diyenler var haklılar çakı gibi adamım sen kaç yaşındasın la bebe
Paylaştığı video harika uyumlu olmuşFinalde benim olmam gerekirdi, ateşe veresim geldi şimdi buraları.
Hadi inşallah diyelim canım benim de gönlüm Feridun'dan yana zatensenin gibi tecrübeli birisi bile farka rağmen geçen sezon finalinde ecel terleri dökmüştü kalpten gidiyordun @Tolstoyevski bu baskıyı kaldırabilecekmi kalpten giderse @MasacRE- sonucları beklemeden alır kupayı zaten otomatik olarak @mrt-06