25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazırEn azından 50 yaşına geldiğimizde 30 çıtırlar gibi durcaz evet.
25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazırEn azından 50 yaşına geldiğimizde 30 çıtırlar gibi durcaz evet.
Ahaha. İçimden geçiriyordum bunu desem inanır mısın?25 ilk çıtır kalabilirsek mesleğimiz hazır
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss94, abin sayılırım senin
Ben şampiyon olmadım merak etme için rahat etsin yani @Çiğdem- eskaza ben şampiyon olsam korkmamız gereken kişi @Tolstoyevski değil Efe olur@Çiğdem- heyecan yaptırmaya çalışıyor
Zehir zerrinim benim kafa aynı kafaAhaha. İçimden geçiriyordum bunu desem inanır mısın?
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss
@Tolstoyevski kaybederse kafayı yer herhalde artık sabah akşam slogan atar "Faşisizme karşı omuz omuza! Susma sustukça sıra sana gelecek! Amerika emperyalizmine hayır!"Ben şampiyon olmadım merak etme için rahat etsin yani @Çiğdem- eskaza ben şampiyon olsam korkmamız gereken kişi @Tolstoyevski değil Efe olur
Çocuk kalpten gider herhalde @Bully @mrt-06
Ahaha. İçimden geçiriyordum bunu desem inanır mısın?
Abimle yaşıtsın Kaan abi. .ss
İyi bari son anda bana abi demek yırttın Atacan'ımPardon o 93'lüydü.
Harcanıyoruz matmazel bize uygun bir forum bulalım bence.Zehir zerrinim benim kafa aynı kafa
Aynen EroJig sitesine gidelimHarcanıyoruz matmazel bize uygun bir forum bulalım bence.
Ben abime abi demiyorum ki canım. .ss İsmiyle hitap ederim ya da ismini söyleyim yanına bazen abi diyorum.İyi bari son anda bana abi demek yırttın Atacan'ım
5 er oyları var açıklanmadılarda @MasacRE- @Bully@Çiğdem- @destere @Harunnn60 ve @sokak sanati dörtlüsünden sadece @sokak sanati ndan umudum vardı, o yüzden bu puanlarla birlikte bence Feridun Düzağaç şampiyon olacak, demedi demeyin @MasacRE-
La bizim 3 tane hayırsız sıvacının üçü de sana oy verecek ne şampiyonluğundan bahsediyorsun sen@Çiğdem- @destere @Harunnn60 ve @sokak sanati dörtlüsünden sadece @sokak sanati ndan umudum vardı, o yüzden bu puanlarla birlikte bence Feridun Düzağaç şampiyon olacak, demedi demeyin @MasacRE-
Ciddi ciddi Google'den baktım. Fransız bir site çıktı.Aynen EroJig sitesine gidelim