Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa unutmusum onu Bir soru da ben sorayım o zaman. Evlendikten sonra aramızda olmaya devam edecek misin :A du sanırım :A

ilk etapta ayrılırım görünüyor sonra biraz düzen oturunca geri dönme ihtimalimde olabilir tabi :A
İnşallah kopmazsın buradan hiçbir zaman :(

Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsın :A

şimdi çıkıcam yarın gelince cevaplarım sizde aklınıza geldikçe sorun az biriksin :A @Bully @EFE UYSAL ayrıca sıvacılardan @MEnes @Doğu @MasacRE- sizdende sorular bekleniyor ek olarak @cookies sendende @sokak sanati @xemrexxx sende sor @Tolstoyevski ilginç sorular gelebilir yine :A :A :A
Daha seni terletecek çok sorular soracaz cadıcım merak etme sen :A

İnşallah kopmazsın buradan hiçbir zaman :(

Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsın :A

Daha seni terletecek çok sorular soracaz cadıcım merak etme sen :A
Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsın :A bu lafınla @destere ümitlenir @xemrexxx emağzeme çıkar @Harunnn60 da yine huysuzlanır .F :F :F

Öncelikle bhnd? :A

Soru olarak da çok özel olmazsa ileride evleneceğin adamda olmazsa olmaz diyeceğin 3 önemli kriter nedir? (@destere sana muz orta açıyorum hadi yine iyisin. Sen beni sevmezsin gerçi ama bu iyiliği sana babanın oğlu bile yapmaz :A)

Edit; umarım daha önce sorulmamıştır çünkü 8 sayfayı okuyacak vaktim olmadı :A

aa seni fırçalama şansı vermemişsin tabi sormazsın o soruyu :A :A :A

Sıradan biri derken halktan birini yanı kendileriyle aynı düşünceyi savundukları halde bile kendileriyle aynı sınıfta denk görmeyebilirler ama asıl sebep geröekten doğruluğu dürüstlüğü savunmak amaçları olmadından bence :A genelde tepemizdekiler öyle görünmek istiyor içten neler düşünüyorlar dizilerde iyi görünüpte kötü adamlar var abdülhamittan mahmut paşa gibi izlediysen blirsin :A @EFE UYSAL halktan kişilerin gerçekten inançlı olmaları oyunlarını bozuyor :A

Ayy çok zor seçim @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @destere @sokak sanati ikinizi seçecem alan dördünüz ölecek :(

tamam iki kişiyi kurtarmak güzelde ben kalan 4 kişinin ölümüne sebep olamam şeytanlara desemki bunların hepsini öldürün gitsin :A ben sağ kalacam bu seferde hepinizin ölümünde onayım olucak 😱

bende gelir otururum yanınıza benle birlikte hepimizi öldürün derim bence en adaletlesi bu olur bir şansımızda olur bana sorduklarına göre benim ölmemi istemiyorlar belki zaman kazanırız bizi tutsak tutarlar ölüm konusuda ertelenir :A bir yolunu bulur sonra kaçarız :Z

@sokak sanati
öyle biri ölüp diğeri yaşamak yok benide öldürün ozaman derim anca beraber kanca beraber :bhr::bhr::bhr: @sokak sanati @destere @Bully @Harunnn60 @Yiğitt
Hiç düşünmeden Yiğit'i, kurtarıp diğerlerini veririm demen lazımdı. :T: Bak elim ayağım titriyor .ss @mrt-06 @Bully

Bugüne kadar hiç tribini, laf çarpmanı görmedim pamuk gibi bir insansın, peki aşık olduğun evlendiğin adama da aynı yaklaşır mıydın yoksa azıcık naz yaparım mı diyorsun? :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...