Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde klasik soruyu sorardım ama şimdi satıcı, kurdoğlu vs diyeceğini bildiğim için sormuyorum :A bu yüzden seni terletecek sorular sorucam. :Z

Belli yerleri işgal etmiş ve adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunduğunu söyleyenler... Adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunan sıradan birini neden sevmezler çikocum seni dinliyoruz. :A
aa seni fırçalama şansı vermemişsin tabi sormazsın o soruyu :A :A :A

Sıradan biri derken halktan birini yanı kendileriyle aynı düşünceyi savundukları halde bile kendileriyle aynı sınıfta denk görmeyebilirler ama asıl sebep geröekten doğruluğu dürüstlüğü savunmak amaçları olmadından bence :A genelde tepemizdekiler öyle görünmek istiyor içten neler düşünüyorlar dizilerde iyi görünüpte kötü adamlar var abdülhamittan mahmut paşa gibi izlediysen blirsin :A @EFE UYSAL halktan kişilerin gerçekten inançlı olmaları oyunlarını bozuyor :A

Şeytanlar bizi kaçırdı ve sana iki kişinin yaşaması için hak veriyor @Bully @Yiğitt @destere @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 hangimizi kurtarırdın? :A İki kişi seçcen diğerleri ölecek.

Mutlaka kurtarmak için iki kişi seçmen lazım seçmezsen tüm sevdiklerin ölecek. :A @Çiğdem-
Ayy çok zor seçim @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @destere @sokak sanati ikinizi seçecem alan dördünüz ölecek :(

tamam iki kişiyi kurtarmak güzelde ben kalan 4 kişinin ölümüne sebep olamam şeytanlara desemki bunların hepsini öldürün gitsin :A ben sağ kalacam bu seferde hepinizin ölümünde onayım olucak 😱

bende gelir otururum yanınıza benle birlikte hepimizi öldürün derim bence en adaletlesi bu olur bir şansımızda olur bana sorduklarına göre benim ölmemi istemiyorlar belki zaman kazanırız bizi tutsak tutarlar ölüm konusuda ertelenir :A bir yolunu bulur sonra kaçarız :Z

@sokak sanati

Son düzenleme:
aa seni fırçalama şansı vermemişsin tabi sormazsın o soruyu :A :A :A

Sıradan biri derken halktan birini yanı kendileriyle aynı düşünceyi savundukları halde bile kendileriyle aynı sınıfta denk görmeyebilirler ama asıl sebep geröekten doğruluğu dürüstlüğü savunmak amaçları olmadından bence :A genelde tepemizdekiler öyle görünmek istiyor içten neler düşünüyorlar dizilerde iyi görünüpte kötü adamlar var abdülhamittan mahmut paşa gibi izlediysen blirsin :A @EFE UYSAL halktan kişilerin gerçekten inançlı olmaları oyunlarını bozuyor :A

Ayy çok zor seçim @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @destere @sokak sanati ikinizi seçecem alan dördünüz ölecek :(

tamam iki kişiyi kurtarmak güzelde ben kalan 4 kişinin ölümüne sebep olamam şeytanlara desemki bunların hepsini öldürün gitsin :A ben sağ kalacam bu seferde hepinizin ölümünde onayım olucak 😱

bende gelir otururum yanınıza benle birlikte hepimizi öldürün derim bence en adaletlesi bu olur bir şansımızda olur bana sorduklarına göre benim ölmemi istemiyorlar belki zaman kazanırız bizi tutsak tutarlar ölüm konusuda ertelenir :A bir yolunu bulur sonra kaçarız :Z

@sokak sanati
Böyle bir ihtimal yok ablam mecburen seçicen eğer gelip aramıza oturursan bu sefer de tüm sevdiklerin ölecek her türlü katliam var bence 2 kişi seçmeliydin :A :F

vlla ben kendimide gözden çıkartırım daha napayım ayoll aa beni yine öldürmeyip hepinizi öldrürselerde en azından fedakarlığıımı görüpte gebermiş olursunuz bunu bana tercih etti demezsiniz rahat rahat geberirsiniz :A :A :A
O zaman sorumun formatını değiştiriyorum eltim @destere ve ben öleceğiz ama karşılığında Sam ve Dean ömür boyu kocan olacak, hemde genç halleriyle. Böyle bir pazarlık yapar mıydın peki? :A

Benim son soruma cevap verdin mi de sen. ss Hani kötü alıntı yapmışsın dediğine :A
aa unutmusum onu Bir soru da ben sorayım o zaman. Evlendikten sonra aramızda olmaya devam edecek misin :A du sanırım :A

ilk etapta ayrılırım görünüyor sonra biraz düzen oturunca geri dönme ihtimalimde olabilir tabi :A

Forumumuzu 3 kelimeyle tanımlar mısın?

Alaca5'liyi gördüğünde aklındaki profille eşleşmiş miydi? :A
Kızıl saçlı kızları seviyor musun? @Çiğdem-
şimdi çıkıcam yarın gelince cevaplarım sizde aklınıza geldikçe sorun az biriksin :A @Bully @EFE UYSAL ayrıca sıvacılardan @MEnes @Doğu @MasacRE- sizdende sorular bekleniyor ek olarak @cookies sendende @sokak sanati @xemrexxx sende sor @Tolstoyevski ilginç sorular gelebilir yine :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...