Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek yaşin ne 25 deme inanmiyoruz 28 aşagisi kabul edipmiyor:A @Çiğdem-

Yaşın kaçtı Çiğdem? :D
@Yiğitt @xemrexxx 9 eylül 1991 :A 25 yaşındayım şuan ama 9 eylülde 26 olucam bizde genelde yıl olarak söylemeyi seviyoruz 26 diyebiliriz 4.kez forumda kutlayacaz doğum günümü buraya 22 yasında gelmiştim zaten aralıkta 4.yılımıda kutlucaz :Z

Merhaba:)
-hayatta en sevdiğin 3 şey
-favori forumla nasıl tanıştın?
-en sevdiğin yemek,içecek
-en sevdiğin yerli dizi,yabancı dizi
-en sevdiğin 3 şarkıcı ismi
En sevdiğim tatlı tulumba :F en sevdiğim içecek tabiki ayran :A en sevdiğim yemek tabikide hamsi :A hayatta sevdiğim 3 şey 1- ailem :bhr: 2- gülmek hayat felsefem :F 2- hadi oda forumdakı siz arkdslar diyeyim BURASIDA 2.aile gibi oldu :bhr:

en sevdiğim yabancı dizi çok var ama supernaturaliflash arrow ilk 3 diyeyim :A yerlilerden eski vadi, yılan hikayesi , deli yürek unutulmazlardır :A

ens evdiğim 3 şarkıcı mustafa sandal tarkan serdar ortaç efsanelerden :A

foruma vadi forumlarından ayrılıpda öyle arayış içindeyken bulup gelmiştim :A

Aaa bizim forumun tatlı cadısı @Çiğdem- miş konuk kolay gelsin cnm :D:D benim sorularım şu
1.benim hakkımdaki düşüncen ne
2.vadi ile nasıl tanıştın yani ilkk bölümden berimi izledin sonradanmı başladın
3.Necati Şaşmazın ilk sahnesini gördüğünde tepkin ne oldu ne dedin ilk sözün ne oldu :D:D
4.burcun ne özelliklerini taşıyormusun
bu kadar kolay gelsin cnmm:D
1- buradan en eski seni tanıyorum burada 2014 te tanıstık senle 2013 te :A a sana takılmayı seviyorum blyorsun cnm :A alıngan özelliğinden kurtulabilsen iyisin hoşsun diyecem bu forumda kimsenin niyeti kötü değil birbirimize laf etme amacımız eğlenmek :A

2- deli yüreğin finalini ailemle izlediğimi hala aklımda bitti bir süre sonra vadi tanıtımı basladı selçuk yöntem oktay kaynarca tanıtımı gördüm günüde unutmam çakır vuruldunda taşıtta aa çakır vuruldu diye bağırmıştım oda aklımda hep :A

3- öyle yorumlamadım zaten biz çakır için selçuk yöntem için izliyorduk ilk bölümlerde deli yürektende bliyoruz :A necatiyi özgü namal ile kız kulesinde görmüştük onu hiç unutmam çocukken :A

4- burcum başak vlla burc özelliği bilmemde enerjisi yüksek olurmuş onu taşımam yetiyor :Z

@Yiğitt @xemrexxx 9 eylül 1991 :A 25 yaşındayım şuan ama 9 eylülde 26 olucam bizde genelde yıl olarak söylemeyi seviyoruz 26 diyebiliriz 4.kez forumda kutlayacaz doğum günümü buraya 22 yasında gelmiştim zaten aralıkta 4.yılımıda kutlucaz :Z

En sevdiğim tatlı tulumba :F en sevdiğim içecek tabiki ayran :A en sevdiğim yemek tabikide hamsi :A hayatta sevdiğim 3 şey 1- ailem :bhr: 2- gülmek hayat felsefem :F 2- hadi oda forumdakı siz arkdslar diyeyim BURASIDA 2.aile gibi oldu :bhr:

1- buradan en eski seni tanıyorum burada 2014 te tanıstık senle 2013 te :A a sana takılmayı seviyorum blyorsun cnm :A alıngan özelliğinden kurtulabilsen iyisin hoşsun diyecem bu forumda kimsenin niyeti kötü değil birbirimize laf etme amacımız eğlenmek :A

2- deli yüreğin finalini ailemle izlediğimi hala aklımda bitti bir süre sonra vadi tanıtımı basladı selçuk yöntem oktay kaynarca tanıtımı gördüm günüde unutmam çakır vuruldunda taşıtta aa çakır vuruldu diye bağırmıştım oda aklımda hep :A

3- öyle yorumlamadım zaten biz çakır için selçuk yöntem için izliyorduk ilk bölümlerde deli yürektende bliyoruz :A necatiyi özgü namal ile kız kulesinde görmüştük onu hiç unutmam çocukken :A

4- burcum başak vlla burc özelliği bilmemde enerjisi yüksek olurmuş onu taşımam yetiyor :Z

Çok tşk ederimm aslında alıngan değilimde ben hemen üzülen bir yapım var maalesef oda alınganmışım gibi görünüyorum ya Balık burcundan nefret ediyorum:D biliyorum cnm oo başaksın demek benim kızkardeşimde abimde başak burcudur titiz düzenli aklına birşey takıldımı sabaha kadar uyumaz her zaman düzenlidir evi odası :D

Çakırımız efsaneydi ya Aslann amcadaa :love1:ben gördüğümde çiğdem bunun saçları nee bee demiştim kıvırcıkta saçları:F:F

Sence o bahsettiğimiz Muhteşem 4'lü buluşması nasıl geçer? Alternatif bir evren yaratarak buluşma sürecimizi ve nasıl olacağını anlatır mısın? :A
flash gibi v2 olsaydı oradakı hallerimiz nasıl olurdu ben öyle söyliyeyim ozaman cnm :A

genele v2 lerde zıt karakterlerimiz olur @Yiğitt buradakı yumusak hallerine nazaran sempatik falan bunların zıttına külhanbeyi olurdu sanırım :A
kulhanbeyi.jpg

@Bully içki içen kas çalısan biraz kalıplı sert kişi olmasınına karsın yine sporla uğraşır ama biraz süt kuzusu balerin olurdu gibi sankı daha estetik :A
depositphotos_57889607-stock-photo-male-ballet-dancer-showing-flexibility.jpg

@mrt-06 sigaraya içkiye bukadar karşı çıkan biri herhalde v2 de ayyaş olmak istemez :A
sarhos-fakir-evsiz-cenaze-coban.jpg

ben ise eğlenceli kavgasız yapıma karşın sinirli kısaca kötü,serseri kız olurdum sanırım :A
Burcu-Esmersoy-kotu-kiz-oldu-7387.jpeg

flash gibi v2 olsaydı oradakı hallerimiz nasıl olurdu ben öyle söyliyeyim ozaman cnm :A

genele v2 lerde zıt karakterlerimiz olur @Yiğitt buradakı yumusak hallerine nazaran sempatik falan bunların zıttına külhanbeyi olurdu sanırım :A
kulhanbeyi.jpg

@Bully içki içen kas çalısan biraz kalıplı sert kişi olmasınına karsın yine sporla uğraşır ama biraz süt kuzusu balerin olurdu gibi sankı daha estetik :A

@mrt-06 sigaraya içkiye bukadar karşı çıkan biri herhalde v2 de ayyaş olmak istemez :A

ben ise eğlenceli kavgasız yapıma karşın sinirli kısaca kötü,serseri kız olurdum sanırım :A
İyi güldüm. :F

Peki öbür kişi ne olurdu hani Alaca'da olan kişi. :A

İyi güldüm. :F

Peki öbür kişi ne olurdu hani Alaca'da olan kişi. :A

kulhanbeyi.jpg

@sokak sanati çok fırlama çok hınzır v2 de bence imana gelirdi sürekli iyilikten çiçekten böcekten bahseden hafız ourdu bence bizleri toparlama kendine getirme görevide onda olurdu buda başka ilginç birşey :F

@Yiğitt ekavganın nara atmanın kötü birşey oldunu söyler ağzını kapatır
@Bully a saygı duydunu söyler kalbini kırmadan vazgeçirmeye o taytını çıakrtmaya çalısrdı :F @mrt-06 senin ağzına her sigara aldında alırdı içki aldında elinden çeker alırdı sen tekrar yedeklerden almaya çalısırdın öyle giderdiniz :A

banada sanırım kavgayı bıraktırmaya hanımhanımcık evde kocamı bekleyen biri olmama kafamı ütüler dayak yerdi :A
bartinli_hafiz_enes_dubaide_gonulleri_fethetti_h9335.jpg

@sokak sanati çok fırlama çok hınzır v2 de bence imana gelirdi sürekli iyilikten çiçekten böcekten bahseden hafız ourdu bence bizleri toparlama kendine getirme görevide onda olurdu buda başka ilginç birşey :F

@Bully a saygı duydunu söyler kalbini kırmadan vazgeçirmeye o taytını çıakrtmaya çalısrdı :F @mrt-06 senin ağzına her sigara aldında alırdı içki aldında elinden çeker alırdı sen tekrar yedeklerden almaya çalısırdın öyle giderdiniz :A

banada sanırım kavgayı bıraktırmaya hanımhanımcık evde kocamı bekleyen biri olmama kafamı ütüler dayak yerdi :A
Valla iyi tasarladın ablacım tebrik ederim. :A

Ahahaha güldürdün canım :A

İnşallah günün birinde gerçekten imana gelir de senin anlattığın gibi biri olur :A Resim de çok iyiymiş :F

Ahahaha güldürdün canım :A

İnşallah günün birinde gerçekten imana gelir de senin anlattığın gibi biri olur :A Resim de çok iyiymiş :F
Valla kıymetimiz bilinmiyor şuan çok farklı yerlerde olabilirdik. :SS
O imana gelince biz yoldan çıkıyoruz ama @Bully bu işin başka yolu olmuyor malesef
:A :A :A

cw ile bir görüşeyim 0.4 alsak yeter @mrt-06 reytingi :F

Olsun canım insan yine de duymak istiyor :A

O zaman başka sorulara geçelim. :A

Bir kardeşin olsun ister miydin :D Eğer cevabın evetse kız mı tercih ederdin erkek mi :A
erkek istemem bizim burada erkek oldumu kıza yer vermiyorlar şimdi kalacak bana :A kız olabilirdi aslında en azından paylasabiliyoruz çıkarcı açıdan oldu ama olsun ayoll :F

Şu ana kadar hiç soru sormadım burada ama sana sorabilirim belki. :D
ben senin hakkında kısaca düşüncemi belirteyim yinede farklı soruda istersen bekleriz :A

çok konuştuğum birisi değilsin ama değerli bir jurimsin :Z öyle kavga ederken kimseyle görmedim seni ama uysal şekilde konusurkende görmedim :F yanı yarışmalar dısında diğer konulardada biraz iletişimi sağlarsan daha keyif alırsın forumdan :Z

DİRİLİŞ Mİ KURTLAR VADİSİ Mİ? :A
eski vadi kesinlikle 2003-2005 :love1: ama pusu mu ertuğrulmu dersen ertuğrul derim özellikle son 3 sezonumuzdan iyi pusu bozuldu ama eski vadi kemal sunal filmleri gibidir benim gözümde tabi ertuğrulun 2.sezonuda öyle gözümde :bhr:

Sormayanı dövüyorlarmış "benim hakkımda ne düşünüyorsun?" :D
aa vlla öyle çok sohbetimiz olmadı yarışmalarda jurim oluyorsun öyle konusuyoruz :A onuda kestin çeyrek finale oyunu bekleriz yakalamışken ee sunucular böyle :A

benden 1 yas küçükmüşsün 40 yas gibi takılıyorsun az daha şey ol bence sonucta 40 yasa geldinmi 25 i ararsın :A

QUOTE="pompy, post: 3052358, member: 87145"]Sihirli annemin pazar sabah 10 da konulması ve saat 10 da kaç kişi televizyon başında dizide 45 dk
@Çiğdem- star tv doğru medya planlaması yapmışmı[/QUOTE]
yeni version sanırım yazık etmişler diziye ben hiç tvde denk bile geldimi bilmiyorum yazık oldu keşke filmi çekilseydi oda iptal olmuş :( @pompy

aa vlla öyle çok sohbetimiz olmadı yarışmalarda jurim oluyorsun öyle konusuyoruz :A onuda kestin çeyrek finale oyunu bekleriz yakalamışken ee sunucular böyle :A

benden 1 yas küçükmüşsün 40 yas gibi takılıyorsun az daha şey ol bence sonucta 40 yasa geldinmi 25 i ararsın :A

40 yaş mı naptın ya 28-30 diyen oldu da 40 çok oldu. :A Valla olgun olduğumu söylerler de bu kadarını düşünmemiştim. :D Olgun olmayı daha çok seviyorum böyle iyi. :A

Ayol lafını çok kullandığını düşünüyor musun? Şahsen sinir olurum bu kelimeye. :D

2014 - 2015 - 2016 - 2017 favori Fav10'un hangi yıl? :)

FavoriForumum mu Fav10 mu? İsim olarak hangisi daha güzel?

Forum yönetiminde olsaydın neler yapardın?

Forum yönetimini beğeniyor musun eksileri, artıları neler? Mutlaka eksilerini söyle ama. :A

İstanbul'da ki evin kaç m2(b):A
Şu babasının aldığı Ev mi.:A Aynen hangi semtte o.:A

Sana koca kafalar.:A
hhahah aa okadarını bilmiyorum :A üsküdarda 3.katta bir dairemiz var benim tapusuda benim üstüme ama öyle kiraya sahiplenmiyorum babamlar almasına izin veriyorumkı o şartla şey yapmıstık yanı babam bir güvencem olmasını istedi evlendindede kocana verme birşey oldumu evsiz barksız kalmazsın diyor başka evde oturursak oranın kirasıylada bir gelirim olur :A

erkek kardeş yok köydeki yerlerde bize kalıyor vlla şanslıyım ayoll damatta öyle :A

@Harunnn60 @sokak sanati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...