aa allah korusun 😱 ben bşraz eski kafalıyım 90lar çocuğu oldum içinmi bilmiyorum escinsel olayına çok tepkiliyim@Çiğdem- cocuğun eşcinsel çıkarsa tepkin ne olur.
hani tepkili olanlarada senin oğlun olursa anlarsın derler o söz aklıma gelir hemen oğlana yüklenmem ee oğlumu dışlayamıyorsam diğer escinselelrede az tepki göstermemeye çalısırım ama oğlumuda piskolojik tedavi ne gerekiyorsa yardım ederim düzelene kadar
haruna dedğim gibi çok tepkiliyim escinsel olaya ama oğluma destek olurdum düzelmesine dedim kocamıda hemen boşuyorum demem birde sizin basınıza gelse anlarsınız sözlernden dolayı escinsel olayada biraz tepkisiz bakmaya baslardımBir tane sorayım gelince okurum.
Evlediğin adamın 5 sene sonra gay olduğunu öğreniyorsun tepkin ne olurdu? Sizin sorunun tam tersi. @Doğu @Tolstoyevski
5 yıl kaldıysa demekki erkeklik görevide var piskolojik tedavide hertürlü desteği verir düzeltmeye çalısırım evliliğimizi kurtarırım inş
Foruma ilk geldiğimde biraz ayy larım smile kullamından az tartışmıştık ama frumlara yeni yeni alısma dönemleri çoklu kullanmakta hosuma gidiyor geçende 2013 lerden haruna baska forumdan gösterdim yazımı yine aynıyım y halflerini düşürdüm simleiyide 3 uğurlu sayımdır 3 indirdim ama huylarımdan vazgeçmedimki oyüzden sevildiğimi dşünüyorumBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
sonradan hakkında iyi şeyler düşünmeye basladım tubadan dolayı hernekadar ceza versende ama sonra sizde anladınız benim kişişel sorunum yok tüm ecünnülere klasik hareketlerim seni değil kendimi anlatır gibi oldum ama aramızda bir kırgınlık olmadı onu anlatmak istedim foruma dönmenede sevindim çoğu kişiden saygı görüyorsun
ahh özledik tabikide ara sıra yaırşmayı sunarken seni anıyorum iyi anlamdaBeni özledin mii
2 yıl önceden bir akım baslattın biraz sona gelsekte hala oyalanıyoruz sayende
ama ozamanda diyordum sohbetlerde iletişim kurmanı bekliyoruz diye inş bunu yaparsın geçte olsa yarışamdan ibaret değil sonucta aile ortamı burası aktif görürüz inş seni
hhahah aa aslında giresunda laz yoktur ama ee köyde büyüdük laz şivesinden farklı bir şivemiz vardır bizimde kelimleere farklı anlamlar koyarız elektiriğe ışık kaçtı gibi bugüne böğün gibi bahçelerde huu diye haberleşiriz falan gidemiyom gelemiyom gibi laflarıda çok yuvarlarız ben forumdada konuştuğum gibi yazıyorum doğallık önemliGiresunca nasıl bir dil? Öğrenmesi kolay mı? Türkçe'ye yakın diyorlar? @Çiğdem-
rica ederim inşÖncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım
Son paragraf için inşallah diyeyim, ben de onun için uğraşıyorum inşallah başaracağım
Yalnız çok genel övgülerde bulunmuşsun, özel olarak da 1-2 güzel şey söyleyeydin keşke
sohbet konularında olsun sohbet ederken olsun özel çok şey söyledim şimdi yine favori editoırluktan bahsedip aynı şeyleri demek istemedim
farklı yorum yapmaya çalıştım cnm benim gözümdeki değerimi zaten biyorsunuz özel dostluk olarak gördüğümü
forumdan gitmeni engelleme kalmana sevindim konusuna girsem yine tekrara düşecez nekadar iyi şey varsa demişiz oyüzden farklı şeyler demeye çlıstım