vlla editorluktan adminliğe geçiş adımını bahsetmicem son dönemde çok dedim
şuankı konumunu kesinlikle hak ediyorsun zaten forumda en çok sevilen 2-3 kişiden birisin herkes herkesle konusuyor ama herkes herkesi sevmiyor burası önemli senin adına
bazen parlasanda bir süre sonra yumuşak kalplisin barışıyorsunuz tabi benle bir kavgamız olmadı inşda olmaz
sigara alkolden herkes nekadar nefret ettimi biliyor allahtan sigaran yok ama alkol şuankı kişliğine yakışmayan tek şey yavas yavasta bırakıyorsun inş 3 yıl sonra falan yine forumda olur sorgu odasında olursak bırakmış olursunda eleştirilicek bir yanını bulamayız
ben abla olayına hiç girmiyorum çünkü bana seviyeli geliyor her yaştan herkesle dost olmayı seviyorum ama forumda 2-3 kişi isteyerek abla diyip öyle görüyor sende bunlardan birisin
iyi bir çocuksun geçen yıl forumda yok gibiydin ama bu yıl okul dönemindede aktif oldun mod görevide geldi böyle devam ayoll
aa negatif enerji verenlerden etkilenme pozitif enerjimden yararlan seni keyifsiz görmek istemiyoruz
vlla yukarıda kaana dediğim gibi 2-3 forumda en çok sevilenlerden ve saygı görünenlerden demiştim herkes herkesle konusuyor ama herkes herkese saygı duymuyor sende bunlardan birisin sizin adınıza güzel birşey
efeyede dedim gibi abla kuralım yoktur ama içtenlişkle ablan olarak gördün beni bende buradakı kardeşim olarak gördüm gerçekten kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz abur cuburlarda film dizilerde ortak dşünüyoruz , en önemlisi en nefret ettim sigaraya akrsısın sütte içiyorsun daha ne olsun ayoll
Ben benim hakkımda aslında ben durduk yere hiç kendimi iyi yönünü söyleyen biri değilim hep buradakı arkdslar iyi yönümü söyler ancak ona cevap olarak destekler tşşk ederim oyüzden çok birşey demiyeyim ama neşeli oluşumu inş kaybetmem
@destere kız olsa erkekler korkar hep biz kadınlarmı korkacaz aslında güzel olurdu ayoll bizim durumumuzu anlardı erkekler destereyi salardık üstlerine
@xemrexxx x leri ile güzel ayoll mesala x lerini unutur oldu forumda ne hale geldi kim derdi çenesi kapanacak inş x lerini hatırlar sahalara döner kafamız şişşede razıyım