Fav10 Sorgu Odası - Hafta 60 - Sorgudaki İsim: Çiğdem-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çiğdem- cocuğun eşcinsel çıkarsa tepkin ne olur. :A :A
aa allah korusun 😱 ben bşraz eski kafalıyım 90lar çocuğu oldum içinmi bilmiyorum escinsel olayına çok tepkiliyim :A

hani tepkili olanlarada senin oğlun olursa anlarsın derler o söz aklıma gelir hemen oğlana yüklenmem ee oğlumu dışlayamıyorsam diğer escinselelrede az tepki göstermemeye çalısırım ama oğlumuda piskolojik tedavi ne gerekiyorsa yardım ederim düzelene kadar
:bhr::bhr::bhr:

Bir tane sorayım gelince okurum. :F

Evlediğin adamın 5 sene sonra gay olduğunu öğreniyorsun tepkin ne olurdu? :A Sizin sorunun tam tersi. :F @Doğu @Tolstoyevski
haruna dedğim gibi çok tepkiliyim escinsel olaya ama oğluma destek olurdum düzelmesine dedim kocamıda hemen boşuyorum demem birde sizin basınıza gelse anlarsınız sözlernden dolayı escinsel olayada biraz tepkisiz bakmaya baslardım :A

5 yıl kaldıysa demekki erkeklik görevide var piskolojik tedavide hertürlü desteği verir düzeltmeye çalısırım evliliğimizi kurtarırım inş :bhr:

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A
Foruma ilk geldiğimde biraz ayy larım smile kullamından az tartışmıştık ama frumlara yeni yeni alısma dönemleri çoklu kullanmakta hosuma gidiyor geçende 2013 lerden haruna baska forumdan gösterdim yazımı yine aynıyım :F y halflerini düşürdüm simleiyide 3 uğurlu sayımdır 3 indirdim ama huylarımdan vazgeçmedimki oyüzden sevildiğimi dşünüyorum :A

sonradan hakkında iyi şeyler düşünmeye basladım tubadan dolayı hernekadar ceza versende ama sonra sizde anladınız benim kişişel sorunum yok tüm ecünnülere klasik hareketlerim :A seni değil kendimi anlatır gibi oldum ama :F aramızda bir kırgınlık olmadı onu anlatmak istedim foruma dönmenede sevindim çoğu kişiden saygı görüyorsun :bhr:

Beni özledin mii :laughing:
ahh özledik tabikide ara sıra yaırşmayı sunarken seni anıyorum iyi anlamda :Z

2 yıl önceden bir akım baslattın biraz sona gelsekte hala oyalanıyoruz sayende :bhr:

ama ozamanda diyordum sohbetlerde iletişim kurmanı bekliyoruz diye inş bunu yaparsın geçte olsa yarışamdan ibaret değil sonucta aile ortamı burası aktif görürüz inş seni :bhr:

Giresunca nasıl bir dil? :X Öğrenmesi kolay mı? Türkçe'ye yakın diyorlar? :F @Çiğdem-
hhahah aa aslında giresunda laz yoktur ama ee köyde büyüdük laz şivesinden farklı bir şivemiz vardır bizimde kelimleere farklı anlamlar koyarız elektiriğe ışık kaçtı gibi bugüne böğün gibi bahçelerde huu diye haberleşiriz falan :F gidemiyom gelemiyom gibi laflarıda çok yuvarlarız ben forumdada konuştuğum gibi yazıyorum doğallık önemli :A

Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım :A

Son paragraf için inşallah diyeyim, ben de onun için uğraşıyorum inşallah başaracağım :D

Yalnız çok genel övgülerde bulunmuşsun, özel olarak da 1-2 güzel şey söyleyeydin keşke :A
rica ederim inş :bhr:

sohbet konularında olsun sohbet ederken olsun özel çok şey söyledim şimdi yine favori editoırluktan bahsedip aynı şeyleri demek istemedim :A

farklı yorum yapmaya çalıştım cnm benim gözümdeki değerimi zaten biyorsunuz özel dostluk olarak gördüğümü :bhr:

forumdan gitmeni engelleme kalmana sevindim konusuna girsem yine tekrara düşecez nekadar iyi şey varsa demişiz :F oyüzden farklı şeyler demeye çlıstım :Z

Gerçek yaşin ne 25 deme inanmiyoruz 28 aşagisi kabul edipmiyor:A @Çiğdem-
sen gelmeden cevaplayıp kaçmaya çalısıyordum :F

Aşk hakkında ne düşünüyorsun?
Sadakat önemli midir sence?
Kızlar çok trip yapıyor forumda da şahit oluyoruz senin bu gibi huyun pek yok, bunu nasıl başarıyorsun? :A
@Çiğdem- Biraz gönlünü alayım dedim ince mesaj vererek. :bhr::A
vlla lise üni dönemlerinde 3 defa farklı aşklar oldu ama sonra çok uzun zamandır yelnızım hemde okadar teklife rağmen :A ben kızlar gibi aşk meraklısı olmadım bazıları sevmediği halde erkek sevsin yeter diye kabul ediyor beni seven yok diye ağlıyor :A benim sevgiden yana hiç sevgisilizk çekmedim diye rahatım sanırım :A

kızların genelde erkeklerden yana gelen eleştiriler tripli olusundan :A ama öyle diyenlere genelleme yapmayın diyorum hepimizde değiliz :F

tabi kadınlıktan gelse gerek arada bizde duyguşşalıp trip edebliyoruz ama sık değil bunu sıka yaymamak lazım 40 yılın başı olmalı ozaman erkekler şikayet etmiyor :Fben neşeli olsuumdan tribe bağlamıyorum sanırım ama karadeniz insanında bir sıcak kanlılık sevecan hoşgörü vardır benim genlerimde hepsinin karışımı var :A

Benim hakkımda düşüncelerini söyle
Hernekadar sinirli erkek gibi görünmeye çalıssanda özünde sempatik eğlenceli oldunu zaten görüyoruk :A
fotondada tam kafamdakı tipin çıktı ortaya o ağır abi duvarında yıkılmış oldu :A

rihanna emir sevdiğin şeylerde yaırmada olsa çok ciddiye alıyorsun ama musti konusunda bende sizin kadar olmasamda biraz ciddiye alırım insan sevdiği şeylerede görüşme bile sahip çıkmalı :bhr:

forumdan ayrılmana üzülmüş gelmene sevinmiştim tekrar gitmenede üzülüyordum bliyorsun diğer üyeleri bilmemde ben kendi adıma kaldığına mutluyum kaç eğlenceli üye varkı forumda çoğu içi geçmiş 70 yasında huysuz dede gibi takılıyor :F

Son düzenleme:
aa allah korusun 😱 ben bşraz eski kafalıyım 90lar çocuğu oldum içinmi bilmiyorum escinsel olayına çok tepkiliyim :A

hani tepkili olanlarada senin oğlun olursa anlarsın derler o söz aklıma gelir hemen oğlana yüklenmem ee oğlumu dışlayamıyorsam diğer escinselelrede az tepki göstermemeye çalısırım ama oğlumuda piskolojik tedavi ne gerekiyorsa yardım ederim düzelene kadar
:bhr::bhr::bhr:

haruna dedğim gibi çok tepkiliyim escinsel olaya ama oğluma destek olurdum düzelmesine dedim kocamıda hemen boşuyorum demem birde sizin basınıza gelse anlarsınız sözlernden dolayı escinsel olayada biraz tepkisiz bakmaya baslardım :A

5 yıl kaldıysa demekki erkeklik görevide var piskolojik tedavide hertürlü desteği verir düzeltmeye çalısırım evliliğimizi kurtarırım inş :bhr:

Foruma ilk geldiğimde biraz ayy larım smile kullamından az tartışmıştık ama frumlara yeni yeni alısma dönemleri çoklu kullanmakta hosuma gidiyor geçende 2013 lerden haruna baska forumdan gösterdim yazımı yine aynıyım :F y halflerini düşürdüm simleiyide 3 uğurlu sayımdır 3 indirdim ama huylarımdan vazgeçmedimki oyüzden sevildiğimi dşünüyorum :A

sonradan hakkında iyi şeyler düşünmeye basladım tubadan dolayı hernekadar ceza versende ama sonra sizde anladınız benim kişişel sorunum yok tüm ecünnülere klasik hareketlerim :A seni değil kendimi anlatır gibi oldum ama :F aramızda bir kırgınlık olmadı onu anlatmak istedim foruma dönmenede sevindim çoğu kişiden saygı görüyorsun :bhr:

ahh özledik tabikide ara sıra yaırşmayı sunarken seni anıyorum iyi anlamda :Z

2 yıl önceden bir akım baslattın biraz sona gelsekte hala oyalanıyoruz sayende :bhr:

ama ozamanda diyordum sohbetlerde iletişim kurmanı bekliyoruz diye inş bunu yaparsın geçte olsa yarışamdan ibaret değil sonucta aile ortamı burası aktif görürüz inş seni :bhr:

hhahah aa aslında giresunda laz yoktur ama ee köyde büyüdük laz şivesinden farklı bir şivemiz vardır bizimde kelimleere farklı anlamlar koyarız elektiriğe ışık kaçtı gibi bugüne böğün gibi bahçelerde huu diye haberleşiriz falan :F gidemiyom gelemiyom gibi laflarıda çok yuvarlarız ben forumdada konuştuğum gibi yazıyorum doğallık önemli :A

rica ederim inş :bhr:

sohbet konularında olsun sohbet ederken olsun özel çok şey söyledim şimdi yine favori editoırluktan bahsedip aynı şeyleri demek istemedim :A

farklı yorum yapmaya çalıştım cnm benim gözümdeki değerimi zaten biyorsunuz özel dostluk olarak gördüğümü :bhr:

forumdan gitmeni engelleme kalmana sevindim konusuna girsem yine tekrara düşecez nekadar iyi şey varsa demişiz :F oyüzden farklı şeyler demeye çlıstım :Z
Olsun canım insan yine de duymak istiyor :A

O zaman başka sorulara geçelim. :A

Bir kardeşin olsun ister miydin :D Eğer cevabın evetse kız mı tercih ederdin erkek mi :A

vlla editorluktan adminliğe geçiş adımını bahsetmicem son dönemde çok dedim :A
şuankı konumunu kesinlikle hak ediyorsun zaten forumda en çok sevilen 2-3 kişiden birisin herkes herkesle konusuyor ama herkes herkesi sevmiyor burası önemli senin adına :A

bazen parlasanda bir süre sonra yumuşak kalplisin barışıyorsunuz tabi benle bir kavgamız olmadı inşda olmaz :bhr:

sigara alkolden herkes nekadar nefret ettimi biliyor allahtan sigaran yok ama alkol şuankı kişliğine yakışmayan tek şey yavas yavasta bırakıyorsun inş 3 yıl sonra falan yine forumda olur sorgu odasında olursak bırakmış olursunda eleştirilicek bir yanını bulamayız :bhr:

ben abla olayına hiç girmiyorum çünkü bana seviyeli geliyor her yaştan herkesle dost olmayı seviyorum ama forumda 2-3 kişi isteyerek abla diyip öyle görüyor sende bunlardan birisin :bhr:

iyi bir çocuksun geçen yıl forumda yok gibiydin ama bu yıl okul dönemindede aktif oldun mod görevide geldi böyle devam ayoll :Z

aa negatif enerji verenlerden etkilenme pozitif enerjimden yararlan seni keyifsiz görmek istemiyoruz :bhr:

vlla yukarıda kaana dediğim gibi 2-3 forumda en çok sevilenlerden ve saygı görünenlerden demiştim herkes herkesle konusuyor ama herkes herkese saygı duymuyor sende bunlardan birisin sizin adınıza güzel birşey :bhr:

efeyede dedim gibi abla kuralım yoktur ama içtenlişkle ablan olarak gördün beni bende buradakı kardeşim olarak gördüm gerçekten kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz abur cuburlarda film dizilerde ortak dşünüyoruz , en önemlisi en nefret ettim sigaraya akrsısın sütte içiyorsun daha ne olsun ayoll :A

Ben benim hakkımda aslında ben durduk yere hiç kendimi iyi yönünü söyleyen biri değilim hep buradakı arkdslar iyi yönümü söyler ancak ona cevap olarak destekler tşşk ederim oyüzden çok birşey demiyeyim ama neşeli oluşumu inş kaybetmem :A

@destere kız olsa erkekler korkar hep biz kadınlarmı korkacaz aslında güzel olurdu ayoll bizim durumumuzu anlardı erkekler destereyi salardık üstlerine :A

@xemrexxx x leri ile güzel ayoll mesala x lerini unutur oldu forumda ne hale geldi kim derdi çenesi kapanacak inş x lerini hatırlar sahalara döner kafamız şişşede razıyım :A
Teşekkürler bi tanem. :bhr:

1- Saddam Hüseyin hakkında ne düşünüyorsun
2-Arap Baharı ve bunun Türkiye'ye yansıması hakkında ne düşünüyorsun
3-Cem Yılmaz cumhurbaşkanı olmalı mı, 2019 seçimleri hk ne düşünüyorsun
4-kadınlardaki kıl mevzusu hakkında ne düşünüyorsun, bir kadının kolunda ve bacağında kılların olması yani onları almaması kadın erkek eşitliğini mi gösterir yoksa hiç hoş bir görünüm değil midir?
5-Hitler ve Michael Jackson sence öldü mü?
6-BHND :A
Haha sesli güldüm. :F Tam @Çiğdem-'lik sorular cidden. :A

Aaa bizim forumun tatlı cadısı @Çiğdem- miş konuk kolay gelsin cnm :D:D benim sorularım şu
1.benim hakkımdaki düşüncen ne
2.vadi ile nasıl tanıştın yani ilkk bölümden berimi izledin sonradanmı başladın
3.Necati Şaşmazın ilk sahnesini gördüğünde tepkin ne oldu ne dedin ilk sözün ne oldu :D:D
4.burcun ne özelliklerini taşıyormusun
bu kadar kolay gelsin cnmm:D

Sence o bahsettiğimiz Muhteşem 4'lü buluşması nasıl geçer? Alternatif bir evren yaratarak buluşma sürecimizi ve nasıl olacağını anlatır mısın? :A

Olsun canım insan yine de duymak istiyor :A

O zaman başka sorulara geçelim. :A

Bir kardeşin olsun ister miydin :D Eğer cevabın evetse kız mı tercih ederdin erkek mi :A
aa tabi 100 defada duysa mutlu oluyor az olsa telafi etmişimdir umarım :A forumdakı önemini biraz öne çıkarmak istedim malum millet birbirini övmekten nedense korkuyor insan arkdsının başarından mutlu olur o açıdan biraz öveyim dedim seni :Z

sorulara cevaplıyayımda soruna cevap veirirm birazdan sırayı bozmıyayım cnm :A

Şarkı ile ilgili yorumun ne

sen gelmeden cevaplayıp kaçmaya çalısıyordum :F

vlla lise üni dönemlerinde 3 defa farklı aşklar oldu ama sonra çok uzun zamandır yelnızım hemde okadar teklife rağmen :A ben kızlar gibi aşk meraklısı olmadım bazıları sevmediği halde erkek sevsin yeter diye kabul ediyor beni seven yok diye ağlıyor :A benim sevgiden yana hiç sevgisilizk çekmedim diye rahatım sanırım :A

kızların genelde erkeklerden yana gelen eleştiriler tripli olusundan :A ama öyle diyenlere genelleme yapmayın diyorum hepimizde değiliz :F

tabi kadınlıktan gelse gerek arada bizde duyguşşalıp trip edebliyoruz ama sık değil bunu sıka yaymamak lazım 40 yılın başı olmalı ozaman erkekler şikayet etmiyor :Fben neşeli olsuumdan tribe bağlamıyorum sanırım ama karadeniz insanında bir sıcak kanlılık sevecan hoşgörü vardır benim genlerimde hepsinin karışımı var :A

Hernekadar sinirli erkek gibi görünmeye çalıssanda özünde sempatik eğlenceli oldunu zaten görüyoruk :A
fotondada tam kafamdakı tipin çıktı ortaya o ağır abi duvarında yıkılmış oldu :A

rihanna emir sevdiğin şeylerde yaırmada olsa çok ciddiye alıyorsun ama musti konusunda bende sizin kadar olmasamda biraz ciddiye alırım insan sevdiği şeylerede görüşme bile sahip çıkmalı :bhr:

forumdan ayrılmana üzülmüş gelmene sevinmiştim tekrar gitmenede üzülüyordum bliyorsun diğer üyeleri bilmemde ben kendi adıma kaldığına mutluyum kaç eğlenceli üye varkı forumda çoğu içi geçmiş 70 yasında huysuz dede gibi takılıyor :F

Ben ne zaman ağıt abi oldum. Hep gevşek biriydim sadece benden daha gevşekleri var forumda kamufle oluyordum:A
Tartışmayı kavgayı seviyorum. Belki o sırada ağır durdum.:A

Evet ciddiye alıyorum biraz daha şurada Beren var. Çılgın atacağız. Ama beni biraz tetikleyen karşı tarafın pis olması. Hep pis kişiler rakibi destekliyor ortalık karışıyor.:A

Şu ana kadar hiç soru sormadım burada ama sana sorabilirim belki. :D

Benim eski kullancı adımı hatırlıyon mu
aa tabi ben sana hala anarken cengo diye analtıyorum arkdslarıma alışmısız ayoll :A

1- Saddam Hüseyin hakkında ne düşünüyorsun
2-Arap Baharı ve bunun Türkiye'ye yansıması hakkında ne düşünüyorsun
3-Cem Yılmaz cumhurbaşkanı olmalı mı, 2019 seçimleri hk ne düşünüyorsun
4-kadınlardaki kıl mevzusu hakkında ne düşünüyorsun, bir kadının kolunda ve bacağında kılların olması yani onları almaması kadın erkek eşitliğini mi gösterir yoksa hiç hoş bir görünüm değil midir?
5-Hitler ve Michael Jackson sence öldü mü?
6-BHND :A
1- saddama üzülmüştüm ben yaa köyden dua ediyordum çocukken severdim çünkü :(

2- hiç iyi birşeyi örnek almıyoruz gidiyoruz vahseti örnek alıyoruz türk milleti diyelim 😵

3- Cem yılmazı sevmiyorum ben yaa tolga çevik daha iyi ama oda biraz köreldi umarım normale döner eli ayağı düzgün yeni nesilden tek komedyenimiz bence cem hikaye :A

4- bacağında kıl bırakan oldunu sanmıyorum hele etek şort giyiyorsa her dısarı çıkarken kontrol eder :A kol kısmında bazı eleştiriler geliyor sitelerde görüyorum kol kılı görünüyormus ıy mıy diyorlar biraz uzamadan alınmıyor hem bazılarında alınca dahada gür çıkıyor kol öyle diğer yerlere benzemez bilip bilmeden konuşmamaları lazım :A

5- hitler öldü bence michael hakkında şüpheliyim ama teorilerimiz tutmuyor ölmüştür :( aa merlin dizisi izlerdik onuda hala yaşıyor diyorlar ona ianırım işte :A

6- sen biraz değişik birisin uzaylı diyoruzta öyle :F kuru kafa demek sana hosuma gidiyor avatarın korkutucuda olsa bunu demem için değiştirme :A bazen farklı teorlerin tepkide görse vazgeçme dürüstlük önemserim ne düşünüyorsan onu diyorsun :bhr:

Gamsız biri misin.:A
neşeliyim diyelim :F bizimde derdimiz tasamız oluyor dedem vefat etti malesef onun öncesinde tansiyon sorunu yaşıyordum ama herşeye rağmen pozitif enerjimden vazgeçmiyorum buna zorlamıyorumda genetik yapım böyle iyiki :Z

Neden kadınlara karşı bir sevgisizliğin var :A beğendiğin kadın sayısı 5 taneyi geçmiyor. :A
aa aslında reel hayatımda değil sokaktakı kadınlara karşı değilim onların öncüsü gibiyim :A tvdeki ecünnülere karşıyım yeni nesilden gerçekten güzel olan gerçekten iyi oyuncu olan kaç kişi var 5 i geçmez zaten :A aldıklara paralara yazık dahada sinir oldum şuan :A

Yaşlanmak sana korku veriyor mu?(b)
ölümü istemiyoruz ama gencte demiyeyimde biraz orta yaşlarda ölsem üzülmem elden ayakta düşmemek lazım yaşlılık ölümden daha korkutucu geliyor keşke vampir gibi sabit yaşta kalsak 30 olup öyle kalsak sonsuza kadar yada bana 30 yasında 30 yıl öyle kalıp ölsen deseler yaşlanmadan onuda kabul ederim :A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

@RüzgarGülü @mrt-06 kişi kendini geç fark edebilir. Ya da evlenince "düzeleceğini" sanabilir. Gaylerin çoğu, karşı cinsiyle ilişkiye girmekten iğrenmiyorlardır bence. Sonuç olarak hayatta her şey oluyor. En popüler örnek olarak Kardashian'ların babası. :D

Evlendiğin adam ilerde seni aldatırsa tepkin ne olur?(b)(b)

çok sammimiyetimiz olmadı ama değerli juririmden birisin oy dağılımını beğeniyorum bazen @pompy gibi beyin yakan yorumlarında olsa oda renk katıyor :F

son dönemde konularda daha aktif olmaya basladın böyle devam et daha iyi tanıyalım seni :A

Şu ana kadar hiç soru sormadım burada ama sana sorabilirim belki. :D
bunu hakkındakı düşüncelerin olarak kabul edeyim istersen sıran gelince cevaplıyayım :A

aa tabi 100 defada duysa mutlu oluyor az olsa telafi etmişimdir umarım :A forumdakı önemini biraz öne çıkarmak istedim malum millet birbirini övmekten nedense korkuyor insan arkdsının başarından mutlu olur o açıdan biraz öveyim dedim seni :Z

sorulara cevaplıyayımda soruna cevap veirirm birazdan sırayı bozmıyayım cnm :A
Teşekkür ederim canım :bhr: Sen de çok önemlisin forum için, yokluğunda bunu daha iyi anladık :bhr: Hep birlikte daha nice senelere inşallah :Z

Bekliyorum sıramı :A

Şarkı ile ilgili yorumun ne

Ben ne zaman ağıt abi oldum. Hep gevşek biriydim sadece benden daha gevşekleri var forumda kamufle oluyordum:A
Tartışmayı kavgayı seviyorum. Belki o sırada ağır durdum.:A

Evet ciddiye alıyorum biraz daha şurada Beren var. Çılgın atacağız. Ama beni biraz tetikleyen karşı tarafın pis olması. Hep pis kişiler rakibi destekliyor ortalık karışıyor.:A
şarkı zaten sevdiklerimden etkinlikte desteklemiştim biraz :A

ms de korkutuyordun milleti cnm senden çekinenler vardı :F

şarkı zaten sevdiklerimden etkinlikte desteklemiştim biraz :A

ms de korkutuyordun milleti cnm senden çekinenler vardı :F

Ciddi misin.😱 Ben hiç korku saldığımı falan düşünmemiştim. Beni sevdikleri için oy veriyorlar sanıyordum. Benden tek korkan @pompy oda zaten herkesten korkuyor.:A

Kanal D, ATV, Show, Star, Fox, TV8, TRT1 hepsini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralar mısın? :A

Birde @sokak sanati'nın raporlu deli olduğunu düşünüyorum diyordun hala aynı düşüncede misin? :A

Kanal D, ATV, Show, Star, Fox, TV8, TRT1 hepsini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralar mısın? :A

Birde @sokak sanati'nın raporlu deli olduğunu düşünüyorum diyordun hala aynı düşüncede misin? :A

Bu forumda en insancıl benim. Ne delisi. Asıl deli raporun senin vardır. Fake hesabını biliyoruz.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...