2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız neden hep bu oylamalarda denge durumu varken etiket geliyor bana. :D

Dere'nin öbür tarafi pek saglam degil, sisirmelik durum var bosver sen orayi. :A
Daha 2 gün var ben yine son dakikalarda kullanırım oyumu. :D

Yalnız neden hep bu oylamalarda denge durumu varken etiket geliyor bana. :D

Daha 2 gün var ben yine son dakikalarda kullanırım oyumu. :D

Sen bilirsin zorlama yok benim acimdan, diger taraf tehdit edebilir yine sen dikkatli ol. :D

Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin. :D

Karşı tarafta oy istediği için bir sebep gerek :D Ben menfaatçi biriyim onun için sordum :D :D

Tamam sorarım birazdan neden diye.:A

Zamanında çok desteğimiz oldu sana. En iyisi ben seçerimde Dosi'nim programda. O yüzden sende yapılan iyiliği unutmayan sağlam karakterde biti olduğun için oy vereceğini düşünüyorum. Menfaatini önce sağladın yani.:A

@Forumdash bu da sana kapak olsun:A Bu dizinin hayranlarına kendini affettirme vakti geldi gülüm. Haydi Oylar Emir'e.:Z

Oooo @ehsan7000 gelmiş. Kaliteli eleştirileri ile forumun vazgeçilmezi. Oyunu Emir'e verirsen ki sende verecek bir imaj var çok seviniriz.:Z

@ozmoturk iki gözüm yollarda kaldı.:Z Geçen tür Emir demiştin bu turda Gökçe'miz hatrına Emir der misin.:bhr:
bencede kendini affettirmek için bunu yapabilir aslında:D

Karadayi zamanlarini unutma @Forumdash sen gel Mert'e oy ver, Ay Yapim Ay Yapim nereye kadar. :A

Sen bilirsin zorlama yok benim acimdan, diger taraf tehdit edebilir yine sen dikkatli ol. :D
Oo diğer tarafa ağır sözlerr :D :D

Tamam sorarım birazdan neden diye.:A

Zamanında çok desteğimiz oldu sana. En iyisi ben seçerimde Dosi'nim programda. O yüzden sende yapılan iyiliği unutmayan sağlam karakterde biti olduğun için oy vereceğini düşünüyorum. Menfaatini önce sağladın yani.:A
Pek fazla destek hissedemedim. :D Elendiğim hafta yine saçma sapan bir şekilde elendim. :D Kötü bir şeyle gelip elenseydim bir şey demezdim.

Pek fazla destek hissedemedim. :D Elendiğim hafta yine saçma sapan bir şekilde elendim. :D Kötü bir şeyle gelip elenseydim bir şey demezdim.

Ay Yapim'i severim de hep Ay Yapim'da izlenmez ki arkadas. :D

Elebdigjn hafta ben tüm seçimlerine iyi vermiştim. Forumun hatası o.:A

Serhan'ım Mert'e oyunu bekliyorum. :D @S.G.A.T.
Eyvallah Atacan.Siz de olmasanız haberimiz olmayacak yarışmalardan:D ama ben o adamın isyankar rollerinden bıktım.Hep de izlediğim dizilere denk geliyor iyi aktör aslında bence ama çok fazla tekyönlü:)
Oyum türk dizi tarihinin en psikopat karakterlerinden Emir`e:D

@S.G.A.T. kime verdin. Emir'e kıyma lütfen.:(
kıyarmıyım hiç:D onun sahneleri denk geldikce izliyorum:D

Eyvallah Atacan.Siz de olmasanız haberimiz olmayacak yarışmalardan:D ama ben o adamın isyankar rollerinden bıktım.Hep de izlediğim dizilere denk geliyor iyi aktör aslında bence ama çok fazla tekyönlü:)
Oyum türk dizi tarihinin en psikopat karakterlerinden Emir`e:D

kıyarmıyım hiç:D onun sahneleri denk geldikce izliyorum:D

Bence @mrt-06 etiket yapmasın.:A Emir'im kıymetini bilen biri sonunda.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...