Kime oy versem![]()
Simge ile oylamada oy bile toplamadım. Orada sana rakip olanlara destek olacak değilsin hem @Yiğitt 'de Emir'ci. Bekliyorum oyunu.
VermedimEğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
![]()
Emir deme ihtimali yok yani peki
Kime oy versem![]()
VermedimEğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
![]()
Ben dün Sıla'ya hemen vermiştim ama.. Sen bilirsin. 😉VermedimEğer Sarp tehlikeye düşerse veririm ona
![]()
Senin verdiğin kişi sağlam hatun benim vereceğim iki şey de iki ucu değnekBen dün Sıla'ya hemen vermiştim ama.. Sen bilirsin. 😉
Haklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.Ben de oy kullanmıştım ama burası final şimdi karışmak istemiyorum ve işi bilenlere bırakıyorum.@mrt-06 @sokak sanati
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.Senin verdiğin kişi sağlam hatun benim vereceğim iki şey de iki ucu değnek![]()
Haklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.![]()
Bence de oy kullanma başkası istiyor diye oy mu kullanılır. Etik olmaz bence de.![]()
Öyle bakmıyorum işe biri İçerde biri sokak sanatıHaklısın ben zaten ısrar etmiyorum kendini zorlama.
Birisi sokak şeytanı birisi prensin mrt, nasıl ucu pok oluyor.![]()
Neremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.Bence sende Zorlama çünkü bu hafta elenen isim Zeki olabilir.![]()
O zaman direkt İçerde demen lazım.Öyle bakmıyorum işe biri İçerde biri sokak sanatı![]()
Bravo.Bende sadece @Dosi zeynebime söz verdiğim için kullandım Atacan 😉 yoksa bu güne kadar kendim kime istiyorsam ona göre oy verdim
Evet bir yönden haklısınNeremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.
O zaman direkt İçerde demen lazım.Geçmişi hatırla.
Bravo.![]()
Neremle gülsem bilemedim parmağımla gülüyorum sana.
O zaman direkt İçerde demen lazım.Geçmişi hatırla.
Bravo.![]()
Deriz bebeğim ayıpsın@Forumdash bu da sana kapak olsunBu dizinin hayranlarına kendini affettirme vakti geldi gülüm. Haydi Oylar Emir'e.
Oooo @ehsan7000 gelmiş. Kaliteli eleştirileri ile forumun vazgeçilmezi. Oyunu Emir'e verirsen ki sende verecek bir imaj var çok seviniriz.
@ozmoturk iki gözüm yollarda kaldı.Geçen tür Emir demiştin bu turda Gökçe'miz hatrına Emir der misin.
![]()
Biraz daha düşünmeliyim.Kullanmadım abicim.
Beni bu ikilemde bırakma bence seviyorsan git oy ver. .ss
Şimdi o konuyla ne ilgisi var.@Tolstoyevski beni satmayacağına Eminim. Zaten hep Emir dedin yine de lütfen.
@berkann seninle dini bi tartışma sözüm vardı. Şu Eşcinsellik Kuran'da nasıl geçiyor şeklinde. Onu tartışırız eğer Emir dersen.
İzlesen Emir'i daha çok seveceğine Eminim.Balans ve Manevra konumuz hatırına Emir de.
![]()
Biraz daha düşünmeliyim.
Şimdi o konuyla ne ilgisi var.Başka bir sebep sun bana.
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin.![]()
Biraz daha düşünmeliyim.
Şimdi o konuyla ne ilgisi var.Başka bir sebep sun bana.
Balans ve Manevra her zaman sana açıktır yazabilirsin.![]()
Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin.Niye bana açık orası neden benimle konuşurken o başlığı seçtin. Bu soruları soracağım uygun zamanda sana.
Sebepsiz oy veremezmisin. Sebepsiz oy verebilirsin bence. Sebep arıyorsan kendimi sebep olarak sunayım. Sebebim bize oy vermen için bence.![]()
İki arada bir derede kaldımRenktas'im olarak destegini bekliyorum Mert'e.![]()
Aslında cevabı çok basit o dönemde o başlığın seçilmesi gerekti. Asıl nedenini sorarsan öğrenirsin.
Karşı tarafta oy istediği için bir sebep gerekBen menfaatçi biriyim onun için sordum
![]()
İki arada bir derede kaldım![]()