- Reaksiyon puanı
- 34,721
- Puanı
- 1,061
Olmadı aga. Olmadı.
Beraberlik durumunda ne olacak?
Olmadı aga. Olmadı.
Olmadı aga. Olmadı.
Hem oy istiyor hem laf çarpıyor Rahatsız etme mi dedim ben sana@Tolstoyevski Emir diyoruz sonsuz dostunu kırmazsın ve bakma Atacana. Kendiside millete benim icin oy ver diyor.
@FaJi hala kullanmadıysan artık sonkez bir ricam bu. Emire oy. Bundan sonra rahatsız etmem seni bu tarz etkinliklerde
@denizz19 ben sana diyeceklerimi demiştim. Sen rakip dizimize oy verirsen beni ilkkez kırmış olursun bilesin.
@sokak sanatı ben olmasaydım Emire bukadar oy gelmezdi. En az 3-4 oy benim sayemde. Yokluğumda bile etkili olmusum oylamada Pazartesiye kadar ara verecektim ama şuan mutluyum burda olmak istedim Bana borçlusun. Öde illerde
Sen bir kişi olarak 4-5 kişiye karşı ile mücadele etmişsin. Geç te olsa geldim Zeynepe gayret etseydin şimdi keyifle izlerdin oylamayı
@Bully bu aralar nedense seninle hep rakip oluyoruz 😛 ama sanki böylesi dahamı iyi ne? hani bir şeyden söz etmistikta buda o şeye heyecan katiyor bence hoşuma gidiyor
@sokak sanati
Kendisi haksız rekabet yaptı Emir diyeceğiz artık başka çaresi yok.
Hem oy istiyor hem laf çarpıyor Rahatsız etme mi dedim ben sana
Kendisi haksız rekabet yaptı Emir diyeceğiz artık başka çaresi yok.
Kimsenin tanımadığı karakter finale çıktı. Oy verenler bile bilmiyor adamıOlmadı aga. Olmadı.
Yuh yine şike.ss
Sen hiç konuşma geçen el Emir dedinYuh yine şike.ss
Sen hiç konuşma geçen el Emir dedin
Ay Yapım'a gıcıklık olsun diye Emir dedi şimdi o da anladı finallik bir isim olmadığını ve dönmeye çalışıyor dönerse bizimdir dönmezse sizin.Kime laf attı o.s.s Geçen tur bize deli gibi bayılıyordu bu tur şike derse yuh derim. Asıl manevra burada.
Emir önde ulan
Ay Yapım'a gıcıklık olsun diye Emir dedi şimdi o da anladı finallik bir isim olmadığını ve dönmeye çalışıyor dönerse bizimdir dönmezse sizin.
Celal'i başka dizilerle karşlaştırıyor bu dizide beğenmiyormuş ama Mert kendini aştı deli rolünü çok iyi yapıyor, sen de bu işi bilirsin iyi yapmıyor mu sence? Tabii ki finallik bir isim.Seda Sayan gibi sahneye çıkıp 'Aslanım ben Be' demek istiyorum.
Napiyor kimse anlamıyor zaten. Mert finallik mi hem Celal Baba'ya oy vermeyen Mert'e hiç vermez. Oyunu dengeli bi insan olsa bize verirdi.
Celal'i başka dizilerle karşlaştırıyor bu dizide beğenmiyormuş ama Mert kendini aştı deli rolünü çok iyi yapıyor, sen de bu işi bilirsin iyi yapmıyor mu sence? Tabii ki finallik bir isim.
Sokağa çıksak Emir diye sorulsa kimse bilmez ama Mert'i bilirler.
Hiç Emre'lik bir mesaj değil bari inandırıcı olması için 'biz'li bir şey yazsaydın.Hadi yaa. Dengesiz işte. Onsuzda kazanırım ben. Ayrıca Celal'e oy verirken Emir Kozcuoglu kazanır çünkü Kozcuoglu olmak bunu gerektirir gibi methiyeler düzüyordu. Bence Emir dedi.
Genelde bayanlar biliyor Emir'i. TV izleyen bi çok kişide biliyor. Kaan çok efsane iş çıkartıyor. Aras Obgzk'de ki gibi. Mete işte yani ilerisi değil. Bi iyi yani biraz daha psikopat. Gülüşü falan delice.
Hiç Emre'lik bir mesaj değil bari inandırıcı olması için 'biz'li bir şey yazsaydın.
Yani "karı dizisi" mi demek istedin Kara Sevda'ya? Mete rolüne farklılık kattı bence, Mete daha ergen tiplemesiydi bu tam bir manya. Mesela Emir de o ege tiplemelerini sildirdi bu rolüyle.
Hadsiz.ssAy Yapım'a gıcıklık olsun diye Emir dedi şimdi o da anladı finallik bir isim olmadığını ve dönmeye çalışıyor dönerse bizimdir dönmezse sizin.
Koriş kazansa 2015'de kazanırdı 2016'nın ismi değildi bence.Koriş kaxanamadiktan sonra gerisi boş bnm için.ss @Çiğdem-