Aa ne güzel ne zaman ziyaret ettiler acaba
Kuveyt dönüşü. Sanırım Cumhurbaşkanlığı uçağıAa ne güzel ne zaman ziyaret ettiler acaba
Kuveyt dönüşü. Sanırım Cumhurbaşkanlığı uçağı![]()
ne güzel iyi etmişler ne için ziyaret ettiler acaba![]()
Süleymanı da almişti zamanında karşısına ama o zaman olaylar farklıydı tabi
Bi an mesajı @xemrexxx yazdı sandımSüleymanı da almişti zamanında karşısına ama o zaman olaylar farklıydı tabi![]()
Bi an mesajı @xemrexxx yazdı sandım![]()
Adamın aurası bambaşka. Reis düşmanı olanlar elbet bir gün bir masada karşı karşıya oturacak, öyle ya da böyle
yazdıktan sonra okudum öyle olmuşda ama seneye Kenanla fotosunu görürsün
öyle yada böyle adam tariihi dizi seviyor demek
![]()
Kötü sebeplerden oturmasınlar daAdamın aurası bambaşka. Reis düşmanı olanlar elbet bir gün bir masada karşı karşıya oturacak, öyle ya da böyle![]()
![]()
Bugün bölüm 21:00'de başlıyor özetsiz
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @Doğu @tolgab @Polat Şaşmaz @MEnes
geçen haftakı bölümü bile izleyemedim 1 haftada hiçbir dizi izleyemedimd aha doğrusu netten tamamlayacama rtık 1 günümü ayırıpBugün bölüm 21:00'de başlıyor özetsiz
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @Doğu @tolgab @Polat Şaşmaz @MEnes
Neler kaçırdın neler al burdan sahneleri izle yetergeçen haftakı bölümü bile izleyemedim 1 haftada hiçbir dizi izleyemedimd aha doğrusu netten tamamlayacama rtık 1 günümü ayırıp![]()
geçen haftakı bölümü bile izleyemedim 1 haftada hiçbir dizi izleyemedimd aha doğrusu netten tamamlayacama rtık 1 günümü ayırıp![]()
bu bölüm beklentiler büyük ertuğrullarla savas edecek bakalım
Büyük kayıplar yakındır Ertuğrullardabu bölüm beklentiler büyük ertuğrullarla savas edecek bakalım![]()