aa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstımSana kanıtta gösterdim cenaze deki kılıçla Doğanın kılıcı aynı
aa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstımSana kanıtta gösterdim cenaze deki kılıçla Doğanın kılıcı aynı
Vasilyus ilk ciddi kayıpları yaşatıyor gibi ve de herşey silbaştan başlıcak hainlerde saraydaki ortaya çıkarsaaa kafeste olan baskası çıkabilir dednya oyüzden umutlanmıstım
aaa zaten doğanı öldürelek ertuğrula en cddi zararı vermiş olucakVasilyus ilk ciddi kayıpları yaşatıyor gibi ve de herşey silbaştan başlıcak hainlerde saraydaki ortaya çıkarsa
İşin ilginç olanı Doğan ve Dündara baskına Vasilyusta gitmiş kalede kim varaaa zaten doğanı öldürelek ertuğrula en cddi zararı vermiş olucak
şu helena cadolozu vardırİşin ilginç olanı Doğan ve Dündara baskına Vasilyusta gitmiş kalede kim var
Adam hangisine güveneceğini şaşırdı bırakması riskli olmuşşu helena cadolozu vardır
youtubede yokmu netim çok yavas şuan sonra bakarım cnmYeni fragman çıkmış linke tıklayıp izleyin
http://www.trt1.com.tr/diziler/dirilis-ertugrul
@Çiğdem- @vadikızı @tolgab @Billy Kane @Polat Şaşmaz
TŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür
Bir kişi daha ölmüş gibi görünüyo fragmanda ama doğanda olabilir Helena ile Vasilyusta yolculuğa çıkmışlar nereeye gidiyolar acabaTŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür
HihiTŞŞK cnm inş dündarda ölmüştür
inş şu dündarda ölür ayoll
Dün bir sayfa ilerrleyen bölümlerde Bamsıda ölebilir dediinş şu dündarda ölür ayoll
finale yaklaştık artık herkes teker teker gidebilir ama bamsı filmde kesin olmalıDün bir sayfa ilerrleyen bölümlerde Bamsıda ölebilir dedi
inş şu dündarda ölür ayoll
Aynen herkes ölebilir çoğu kişide ölecektir ama Turgut meçhulfinale yaklaştık artık herkes teker teker gidebilir ama bamsı filmde kesin olmalı
keşke doğan yerine turgut ayda dündar ölseydi gündoğdu kadar gıcık bunlar ayolAynen herkes ölebilir çoğu kişide ölecektir ama Turgut meçhul
Hep sevilenler ölür zatenkeşke doğan yerine turgut ayda dündar ölseydi gündoğdu kadar gıcık bunlar ayol