@MasacRE- senin hakkında kötü kötü konuşuyordu demin
senin başkanlar pis bak iyi hatırlattın ben başkan olsam şimdi en az üç kız şarkıcı vardı yarışmada![]()
İnanırım. Onu ve hastalıklı sanatçısını yollayacağız zaten bu hafta.
@MasacRE- senin hakkında kötü kötü konuşuyordu demin
senin başkanlar pis bak iyi hatırlattın ben başkan olsam şimdi en az üç kız şarkıcı vardı yarışmada![]()
@MasacRE- bir darbe burdan geliyor bir darbede benden zaten diğer sıvacılar @menes le @Doğu dan sana hayır yokİnanırım. Onu ve hastalıklı sanatçısını yollayacağız zaten bu hafta.![]()
beklemeyeceğiz zaten direk bir puan verip şutlayacağız ağaçkaknı allahın izniyleÇok beklersiniz![]()
Bu hafta hiç elenecekmişim gibi hissetmiyorum üzgünümbeklemeyeceğiz zaten direk bir puan verip şutlayacağız ağaçkaknı allahın izniyle)
@EFE UYSAL ile @batuhankaralar da hissetmemiştiBu hafta hiç elenecekmişim gibi hissetmiyorum üzgünümHem daha mirkelam duruyor yarışmada o varken ağaçkakana 1 vermezsin sen
![]()
Yeni avatarın çok daha sempatik olmuş.@destere
çok komik olmuş @destere nin o sempatikliğine yakısmıs bu son 1 haftada bukadar gülmemiştim yüzümü yeniden güldürdü@EFE UYSAL ile @batuhankaralar da hissetmemiştizamanı gelince şutluyoruz işte hissettirmeden şutlamak en büyük başarımızdır
![]()
benliğimi buldım adeta avatarımlaYeni avatarın çok daha sempatik olmuş.@destere
kızıcakOylarımı kullandım. Kimi kim yönetiyor bilmiyorum, inşallah düşük verdiğim kızmaz bana.Kesinlikle 2 şarkı çok iyiydi, diğer 5 şarkı çok kötüydü. Eminim o iki şarkıdan birisi birinci olur.
![]()
Nerede yazıyor kim kimin şarkısı, bir bakayım da ayarlayayım kendimi ona göre.kızıcak![]()
![]()
![]()
senin juriliğin kısa sürücek gibi görünüyor morgülcümNerede yazıyor kim kimin şarkısı, bir bakayım da ayarlayayım kendimi ona göre.![]()
Ben Zeki Müren'imOylarımı kullandım. Kimi kim yönetiyor bilmiyorum, inşallah düşük verdiğim kızmaz bana.Kesinlikle 2 şarkı çok iyiydi, diğer 5 şarkı çok kötüydü. Eminim o iki şarkıdan birisi birinci olur.
![]()
hhahah çok güzel ayarlamışsın gerçektenOha kan çıkacak desene.![]()
Ben de İbrahim Tatlıses.Ben Zeki Müren'im![]()
Aman onlardan gelecek hayırı istemem ben, anticiler @sokak sanati @Harunnn60hhahah çok güzel ayarlamışsın gerçekten![]()
![]()
![]()
2 tane başkanımız var @sokak sanati @Harunnn60 juri olarak onlara sığınabilirsin seni korumak görevleri![]()
![]()
![]()
İyi verdin mi Zeki dedene?Ben de İbrahim Tatlıses.![]()