2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son oyu bulup durumu eşitleyerek resmen umut oldum yarışmaya.:bhr:

@destere Simge nin selamı var desteğini bekliyor :A
giphy.gif

@pompy Simge'ye desteğini bekliyoruz şaşırt bizi at son dakika golünü çıldırt bizi :A

Ciddiyim. Daha önce de söyledim iki şarkı da finali haketmeyen şarkılar hangisinin kazandığının bir önemi yok benim açımdan :D

Bu kıyağımı unutmayın. Karşılığında da İçerde'ye destek lütfen :A Sarp'ı yediler ama Celal babaya desteklerinizi bekliyorum :A @denizz19
Sarp'ı yedirmeyelim, sağdan soldan oy toplayıp Emir'i eleyelim. Gün birlik günüdür. :A

Sarp'ı yedirmeyelim, sağdan soldan oy toplayıp Emir'i eleyelim. Gün birlik günüdür. :A
Hiç beklemediğim yerlerden darbe yedik ya diziyi izleyenler bile gitti başka taraflara oy verdi. Ama Celal babada birleşiriz Çetin Tekindor ismiyle daha bir avantajlı o :A

Hiç beklemediğim yerlerden darbe yedik ya diziyi izleyenler bile gitti başka taraflara oy verdi. Ama Celal babada birleşiriz Çetin Tekindor ismiyle daha bir avantajlı o :A
Başrol oyuncusu Ulusoy, yan roldeki Kozcuoğlu'na mı yenildi? :A Oy toplayıp birlik olamadıysanız suçlu sizsinizdir. :A

ters pandik atanları not ettim bir yere:) hogathanın MS yarışmasında değerlendirmeye alayım bu ters pandikleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...