Ben konuştukça Sılanın oyları düşüyorKes .ss
Verdim Sıla dedim
Ciddi misinVerdim Sıla dedim@denizz19 ile anlaşma yaptık
Gerçi bir işe yaramadı ama olsun pişman değilim iki şarkı da birbirinden kötü zaten
![]()
AslaaaaannnVerdim Sıla dedim@denizz19 ile anlaşma yaptık
Gerçi bir işe yaramadı ama olsun pişman değilim iki şarkı da birbirinden kötü zaten
![]()
Nasıl ikna ettin bu çocuk durum leylacıydıSıla dedi![]()
Ciddi misin![]()
Aslaaaaannn![]()
Sarp'ı yedirmeyelim, sağdan soldan oy toplayıp Emir'i eleyelim. Gün birlik günüdür.Ciddiyim. Daha önce de söyledim iki şarkı da finali haketmeyen şarkılar hangisinin kazandığının bir önemi yok benim açımdan
Bu kıyağımı unutmayın. Karşılığında da İçerde'ye destek lütfenSarp'ı yediler ama Celal babaya desteklerinizi bekliyorum
@denizz19
Nasıl ikna ettin bu çocuk durum leylacıydı![]()
Sarp'a oy veririm dedim kandı safNasıl ikna ettin bu çocuk durum leylacıydı![]()
Sarp'ı yedirmeyelim, sağdan soldan oy toplayıp Emir'i eleyelim. Gün birlik günüdür.![]()
Valla bizde ortam böyle, ister beğen ister beğenme.Ciddi satıcısın. Oy vermedin zaten bari antik yapma.s.s
Hiç beklemediğim yerlerden darbe yedik ya diziyi izleyenler bile gitti başka taraflara oy verdi. Ama Celal babada birleşiriz Çetin Tekindor ismiyle daha bir avantajlı oSarp'ı yedirmeyelim, sağdan soldan oy toplayıp Emir'i eleyelim. Gün birlik günüdür.![]()
Başrol oyuncusu Ulusoy, yan roldeki Kozcuoğlu'na mı yenildi?Hiç beklemediğim yerlerden darbe yedik ya diziyi izleyenler bile gitti başka taraflara oy verdi. Ama Celal babada birleşiriz Çetin Tekindor ismiyle daha bir avantajlı o![]()