seni ben ve @destere taşıdık zaten buraya yoksa @EFE UYSAL @sokak sanati @Bully hatta sıvacı arkdsların @MEnes @Doğu yiyeceklerdi çoktan seni ayollHadi bu ikisini anladık da sen de mi be Çiğdem![]()
seni ben ve @destere taşıdık zaten buraya yoksa @EFE UYSAL @sokak sanati @Bully hatta sıvacı arkdsların @MEnes @Doğu yiyeceklerdi çoktan seni ayollHadi bu ikisini anladık da sen de mi be Çiğdem![]()
Emeklerime yazıkseni ben ve @destere taşıdık zaten buraya yoksa @EFE UYSAL @sokak sanati @Bully hatta sıvacı arkdsların @MEnes @Doğu yiyeceklerdi çoktan seni ayoll![]()
![]()
![]()
Eee hak etti
kimsede sorgulamıyor bukadar antilerle nasıl elenmiyor bu herif diye birşeylermi dönüyor diyen yokEee hak ettiİstişare yapmadan balıklama atladı
Bari göze gönüle hitap eden bir ablamız ile yarışsaydı gitmiş tiftik saçlı kazuletin birini bulmuş
![]()
Yürekli sıvacıları pardon savcıları göreve davet ediyorumkimsede sorgulamıyor bukadar antilerle nasıl elenmiyor bu herif diye birşeylermi dönüyor diyen yok![]()
![]()
![]()
kimsede sorgulamıyor bukadar antilerle nasıl elenmiyor bu herif diye birşeylermi dönüyor diyen yok![]()
![]()
![]()
Yürekli sıvacıları pardon savcıları göreve davet ediyorumAraştırılsın
![]()
İşte şimdi gözüme sempatik gelmeye başladınBeni elemeye çalışanlara cevabım
![]()
Bak senin için Rte paylaşımı da yaptım Doğu ben daha ne yapayım![]()
İşte şimdi gözüme sempatik gelmeye başladın![]()
Hhahah aa dizilerde kötü adam olurda her bölüm seyirci geber diye beddua eder ama gebermez @masacre de öyle vllaBeni elemeye çalışanlara cevabım
![]()
Bak senin için Rte paylaşımı da yaptım Doğu ben daha ne yapayım![]()
Kötüye bir şey olmaz anacımHhahah aa dizilerde kötü adam olurda her bölüm seyirci geber diye beddua eder ama gebermez @masacre de öyle vlla![]()
![]()
@Bully @EFE UYSAL
![]()
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 12 Mayıs Cuma 19:00
Recap süreleri 90 saniye olmuştur dileyen 60 dileyen 90 yapabilir
2 Eleme bu sezon sadece Çeyrek Final Haftasında olacak yani 13.Hafta
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 15 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 9 Puan
@Bully Emre Altuğ 7 Puan
@OzaN Mirkelam 7 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 6
@mrt-06 Zeki Müren 5 Puan
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
7.Hafta @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
8.Hafta @Mr.At - Aşık Veysel
9.Hafta @batuhankaralar - Mehmet Erdem
10.Hafta @vadikızı - Murat Dalkılıç
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @OzaN - Mirkelam
6 @denizz19 - Ferhat Göçer
7 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@dreamy
@Doğu
@mesmeso61
@Billy Kane
@tolgab
@vadikızı
@Yiğitt
Sunucular: Bay kuru kafa @Tolsoyevski konukları benle alakası yoktur
Monica Belluci
![]()
Scarlett
![]()
İvanka Trump
![]()
hhahaha millete sunucu çağırmalarına zin veriyorum defileye çevirdiler ayoll yarışmayı şarkı yerine sunuculara puan vericekler gerekten böyle gidersemonica
scarlett
ivanka
ben şarkıları pas geçtim bunlara oy vereceğimözellikle scarlett insanı çileden çıkarıyor
![]()
Sen birde benim haftayaki seçimlerimi gör elticim.monica
scarlett
ivanka
ben şarkıları pas geçtim bunlara oy vereceğimözellikle scarlett insanı çileden çıkarıyor
![]()
aman seninkiler bizden ırak olsunSen birde benim haftayaki seçimlerimi gör elticim.![]()
şarkıcılar sap olunca mecburen araya renk katmak şarthhahaha millete sunucu çağırmalarına zin veriyorum defileye çevirdiler ayoll yarışmayı şarkı yerine sunuculara puan vericekler gerekten böyle giderse![]()
![]()
![]()
haftanın hipisi
Haftanın şarkısı olarak şunu da şuraya koyalım.
Herkese başarılar..
Bu hafta yine efsane bir eserle sizlerleyiz efendim,
Zeki Müren'den Nasıl Geçti Habersiz...
Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu, bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz, dün gibi hatırlarım...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @Çiğdem-
esmer kızın fistanı güzelmişBu haftaki şarkımız klibiyle de oldukça dikkat çekmeyi başarmış, karşılıksız sevgiyi en güzel resmeden şarkı 'Kalp Kırılsa da Sever' olacak. Umarım beğenirsiniz, herkese bol şans.
@mrt-06 @Tolstoyevski @MasacRE- @OzaN @Bully @turkuazz @Çiğdem- @Harunnn60 @ozmoturk @MayısKralı @MEnes @FaJi @destere @Dosi @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @berkann @Yiğitt @Doğu @cookies @sokak sanati @dreamy @Sherlock @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @tolgab @Billy Kane
yalnız taşıma suyla ağaçkakan dönmüyor buraya kadarmışseni ben ve @destere taşıdık zaten buraya yoksa @EFE UYSAL @sokak sanati @Bully hatta sıvacı arkdsların @MEnes @Doğu yiyeceklerdi çoktan seni ayoll![]()
![]()
![]()
aman seninkiler bizden ırak olsun
şarkıcılar sap olunca mecburen araya renk katmak şart@Tolstoyevski nin seçimleri berbattırda nasıl olmuş bu sefer muhteşem şeyler seçmiş ben pavarottiyi sunucu yapar sanıyordum
haftanın hipisiyalnız şarkı güzelmiş
zeki amca herzamanki gibi muhteşem
esmer kızın fistanı güzelmiş![]()
hhaah aa vlla dracula bekliyordum bende @Tolstoyevski denSen birde benim haftayaki seçimlerimi gör elticim.![]()
@mrt-06 nerde yetmişlik bir nene görse onu sunucu yapar ondan hiç ümidimiz yokhhaah aa vlla dracula bekliyordum bende @Tolstoyevski denoy içinde yapmıs olabilir siz 1 verin
@mrt-06 hacıları konuk ederde sizi islama akvusturur inş![]()
![]()
![]()
Bu hafta elenme korkum yok, final puanı hedefliyorumaman seninkiler bizden ırak olsun
şarkıcılar sap olunca mecburen araya renk katmak şart@Tolstoyevski nin seçimleri berbattırda nasıl olmuş bu sefer muhteşem şeyler seçmiş ben pavarottiyi sunucu yapar sanıyordum
haftanın hipisiyalnız şarkı güzelmiş
zeki amca herzamanki gibi muhteşem
esmer kızın fistanı güzelmiş
yalnız taşıma suyla ağaçkakan dönmüyor buraya kadarmış
@MasacRE- buraya kadar gelmende başarıydı şutlanabilirsin artık![]()
bu hafta o zaman benim puana bile gerek yok nasıl olsa zirvedesinBu hafta elenme korkum yok, final puanı hedefliyorumSen de güzel bir puan ver de siftah yapalım artık
![]()
Yok senden yine standardını bozmadan güzel bir puan bekliyorumbu hafta o zaman benim puana bile gerek yok nasıl olsa zirvedesin![]()
@Çiğdem- oyumu etkilemeye çalışıyorlar şunun kafasına bir oklava indiriverYok senden yine standardını bozmadan güzel bir puan bekliyorumZeki amca ile Erkin babanın üstüne çıkarmazsın muhtemelen ama en azından onların arkasından vereceğin bir 5 puan iş görecektir
![]()