Var var merak etme Yalnız kalpler havada uçuşuyor artık bu hafta final puanına kavuşurum herhaldeBundan güzel şarkısı varmı feridunun bilmiyorum vlla 1.bu bence
Var var merak etme Yalnız kalpler havada uçuşuyor artık bu hafta final puanına kavuşurum herhaldeBundan güzel şarkısı varmı feridunun bilmiyorum vlla 1.bu bence
Sıradaki şarkımız bütün matematik mağdurlarına gelsin
Boş Ders Şarkısı
Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz
Bu matematik bizi kandırıyor hocam
Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar
Hesaplar tutmaz
Tutmaz hocam!
Tam tam
atacan arkanda bu hafta korkma cnmVar var merak etme Yalnız kalpler havada uçuşuyor artık bu hafta final puanına kavuşurum herhalde
Asıl Hayat Bilgisi arkasında.atacan arkanda bu hafta korkma cnm
bu haftayıda idare edip 12.hafta kullansaydın bunu keşke çeyrek şansın olurdu ayoll
@mrt-06 @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL
Bence çok da abartılacak bir şarkı değil, ama hatırası var tabii Hayat Bilgisi'nden dolayı, müziği güzel
Bakalım ilk defa final puanı alabilecek mi Feridun Bey En azından final puanı yüzü görüp öyle elensin, üzülüyorum artık ben de durumuna
diğer şarkıcıların en iyi şarkılarıyla kıyaslayınca çok abartı olabilir cnm ama feridunun kendi şarkıları içinde en iyisi bu bence @MasacRE- i sunucu olarak uyarıyorumBence çok da abartılacak bir şarkı değil, ama hatırası var tabii Hayat Bilgisi'nden dolayı, müziği güzel
Bakalım ilk defa final puanı alabilecek mi Feridun Bey En azından final puanı yüzü görüp öyle elensin, üzülüyorum artık ben de durumuna
Alev Alev ve FD var, onlar daha iyidiğer şarkıcıların en iyi şarkılarıyla kıyaslayınca çok abartı olabilir cnm ama feridunun kendi şarkıları içinde en iyisi bu bence @MasacRE- i sunucu olarak uyarıyorum
Bende yine 1 alırdiğer şarkıcıların en iyi şarkılarıyla kıyaslayınca çok abartı olabilir cnm ama feridunun kendi şarkıları içinde en iyisi bu bence @MasacRE- i sunucu olarak uyarıyorum
Bende yine 1 alır
çocuğa destek olunda final puanı kazansın ayoll tek o kaldı rezil oluyorAlev Alev ve FD var, onlar daha iyi
Bence iyi strateji yaptı bu zamana kadar @MasacRE- , bir de final puanı şanssızlığını kırsa tam olacak
İlk kez dinledim iyi sayılırBenim şarkıyı nasıl buldun
Beter olsun Egoistçocuğa destek olunda final puanı kazansın ayoll tek o kaldı rezil oluyor
Nasıl ilk kez dinlersin ya ilginçİlk kez dinledim iyi sayılır
Beter olsun Egoist
Duydum da şarkıyı dinlememiştim o açıdan ilk olduNasıl ilk kez dinlersin ya ilginç
Geçen hafta gibi yüksek puanına talibim dinledikçe daha çok seveceksin eminimDuydum da şarkıyı dinlememiştim o açıdan ilk oldu
1 defa 5.oldu diye ünlü havalarına girmiştiİlk kez dinledim iyi sayılır
Beter olsun Egoist
Final puanı alamadan elenir gider umarım Kendi de gıcık sanatçısı daçocuğa destek olunda final puanı kazansın ayoll tek o kaldı rezil oluyor
İşte egoist oluğu net belli böylelerini cezalandıracaksın1 defa 5.oldu diye ünlü havalarına girmişti
İşte egoist oluğu net belli böylelerini cezalandıracaksın
hahah ayy gıcıklık konusunda haklısınız @MasacRE- ve feridunda biraz soğuk insanlar iyi ortak olmuşlar ayollFinal puanı alamadan elenir gider umarım Kendi de gıcık sanatçısı da
Hadi bu ikisini anladık da sen de mi be Çiğdemhahah ayy gıcıklık konusunda haklısınız @MasacRE- ve feridunda biraz soğuk insanlar iyi ortak olmuşlar ayoll