MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Sıradaki şarkımız bütün matematik mağdurlarına gelsin :A

Boş Ders Şarkısı

Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz
Bu matematik bizi kandırıyor hocam
Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar
Hesaplar tutmaz
Tutmaz hocam!

:Z :Z Tam tam :Z :Z

bu haftayıda idare edip 12.hafta kullansaydın bunu keşke çeyrek şansın olurdu ayoll
:A :A :A @mrt-06 @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL

Bence çok da abartılacak bir şarkı değil, ama hatırası var tabii Hayat Bilgisi'nden dolayı, müziği güzel :X

Bakalım ilk defa final puanı alabilecek mi Feridun Bey :A En azından final puanı yüzü görüp öyle elensin, üzülüyorum artık ben de durumuna :A

Bence çok da abartılacak bir şarkı değil, ama hatırası var tabii Hayat Bilgisi'nden dolayı, müziği güzel :X

Bakalım ilk defa final puanı alabilecek mi Feridun Bey :A En azından final puanı yüzü görüp öyle elensin, üzülüyorum artık ben de durumuna :A

Kıskanma şarkıyı çok güzel şarkıdır bu :Fgüzel şarkılar geliyor nasıl oy vereceksek

diğer şarkıcıların en iyi şarkılarıyla kıyaslayınca çok abartı olabilir cnm ama feridunun kendi şarkıları içinde en iyisi bu bence @MasacRE- i sunucu olarak uyarıyorum :A :A :A

diğer şarkıcıların en iyi şarkılarıyla kıyaslayınca çok abartı olabilir cnm ama feridunun kendi şarkıları içinde en iyisi bu bence @MasacRE- i sunucu olarak uyarıyorum :A :A :A
Alev Alev ve FD var, onlar daha iyi :A

Bence iyi strateji yaptı bu zamana kadar @MasacRE- , bir de final puanı şanssızlığını kırsa tam olacak :A