Gören de neyi oyluyor, altı üstü bir yarışmaya oy vereceksin.Çok riskli bir oylama beni karıştırmayın bence. Saat 9 gibi bakarım son duruma kafam eserse oy atarım.
#SILA
Gören de neyi oyluyor, altı üstü bir yarışmaya oy vereceksin.Çok riskli bir oylama beni karıştırmayın bence. Saat 9 gibi bakarım son duruma kafam eserse oy atarım.
Simge kazanması için mantıklı tercih yapmam lazım. Sılacılar riskli gibi sen oy çalışması da yapmasan da.Yahu Ne riski Allah aşkına alt tarafı Sıla diyecen peki şöyle sorayım bu iki şarkıdan en çok hangisini dinledin 2016 da
Simge hangisinde daha rahat kazanır onu düşnüyorum.Gören de neyi oyluyor, altı üstü bir yarışmaya oy vereceksin.
#SILA
Durum LeylaGören de neyi oyluyor, altı üstü bir yarışmaya oy vereceksin.
#SILA
@mrt-06 saolsun hissettirmeye çalıştı senin yokluğunu
Durum sana göre Leyla, bana göre Ayşe, başkasına göre Fatma.Durum Leyla
Ya kimseye baskı kurmayacağım neticede aynı şey Durum Leyla İçin de geçerli bir sürü oy aldı o mantıkta Durum Leyla da bayağı şanslı Bak söz verdim sana daha kaç kere söyleyeceğim eğer sözüme uymazsan gelsin tükürsünler o denliSimge kazanması için mantıklı tercih yapmam lazım. Sılacılar riskli gibi sen oy çalışması da yapmasan da.
Kimi daha çok dinlediğim biliyorsun.
Simge hangisinde daha rahat kazanır onu düşnüyorum.
Tek kelimeyle rezaletAsla kazanamaz Durum Leyla,
Farkında değil misiniz yoksa?
İster inanın ister inanmayın
Tantuni yiyin ama kusmayın
Aşkımız kalmasın yarım
Pembe panjurlu AFİTAP
Mükemmel akrostişimi sunuyorum sizlere, @MasacRE- şokta. @Harunnn60
Ne saçma bir cümle böyle sonuna kadar Durum Leylayı finalist yapacağızDurum sana göre Leyla, bana göre Ayşe, başkasına göre Fatma.
Ama AFİTAP öyle mi herkese AFİTAP
Biz bitti demeden bitmez!Ne saçma bir cümle böyle sonuna kadar Durum Leylayı finalist yapacağız
Durum Leyla'da sana karşı olanlarda attı evet ama şans iş tabi. Senin sözde sıkıntı yok ama Sıla fanları çok. Simge'nin fanı az. Durum Leyla'da başbaşa gidebilir Simge belki.Ya kimseye baskı kurmayacağım neticede aynı şey Durum Leyla İçin de geçerli bir sürü oy aldı o mantıkta Durum Leyla da bayağı şanslı Bak söz verdim sana daha kaç kere söyleyeceğim eğer sözüme uymazsan gelsin tükürsünler o denli
Biz de Simgeciyiz, sen Sılaya oy ver de.Durum Leyla'da sana karşı olanlarda attı evet ama şans iş tabi. Senin sözde sıkıntı yok ama Sıla fanları çok. Simge'nin fanı az. Durum Leyla'da başbaşa gidebilir Simge belki.
Bak şu da var eğer Durum Leyla finale çıkarsa kazanması İçin elimden geleni yaparım sen bilirsinDurum Leyla'da sana karşı olanlarda attı evet ama şans iş tabi. Senin sözde sıkıntı yok ama Sıla fanları çok. Simge'nin fanı az. Durum Leyla'da başbaşa gidebilir Simge belki.
Yok artık o kadarda değil.Bak şu da var eğer Durum Leyla finale çıkarsa kazanması İçin elimden geleni yaparım sen bilirsin
Valla beni hırslandırma yaparım yeminle düşman şarkı olmasına rağmen ceza vermek için yaparım Ama bak Sıla için bu çalışmayı yapmayacağım amaçlım sadece finali görsünYok artık o kadarda değil.
Durum Leyla Afitapı 90a takınca ben sizi görücemAvutun kendinizi.
Yenilse bile fark 1-2, nereye 90'a takıyor?Durum Leyla Afitapı 90a takınca ben sizi görücem
Harun doğru kişiye oy verecektir kendisi de en çok Sıla'yı dinlediğini söylüyor Zaten ama teminat vermeliyiz kanka ben verdimYenilse bile fark 1-2, nereye 90'a takıyor?
Simge-Yankı şarkısını çok seviyorum hatta git konusuna baya yorumum var. O yüzden onu zorlanmayacağı bir isim olmalı belki berabere götürecek.Valla beni hırslandırma yaparım yeminle düşman şarkı olmasına rağmen ceza vermek için yaparım Ama bak Sıla için bu çalışmayı yapmayacağım amaçlım sadece finali görsün