ayol bence ozan bilerek adminliği bıraktı ; bu görünmeyen üyeler çoğaldıkça sizin başınıza dert olacak en sonunda @Bully ile totalcan yönetemiyor diyip sizi şutlayacak @Doğu nun tayyip amcası gibi halk istiyor diyecek bir de bu arada deniz marulu da kriptolu ozocu benceYeni Fav10'da en az 3 üye politikası izledik iki kat arttı neden şaşırıyorsun? Eski Fav10 alışkanlıklarını bırak artık.
@Harunnn60 çok nazlı çıktın. Kararın net, oyun Afitap olmalı.
Sen durum Leyla İçin mi destek istiyorsun yoksa bana olan kinini buradan mı çıkarmaya çalışıyorsun imamcım@tolgab @XanTier @adventurous Ayşegül Aldinc'e oylarınızı bekliyoruz
@Ozderem @Leylam arkadaşlar Ayşegül Aldinç'e desteklerinizi bekliyoruz..
Ayşegül Aldinç'e oy atanlara Survivor'a katılma şansı. Bu fırsatı kaçırma üye ol oyunu Ayşegül'e at Survivor biletini kap
Çok teşekkür ederim tamam söz yazmam daha sanal survivorda görüşürüz artık hahahBu sefer kullandim ama bir daha kullanmam @denizz19
İkisi de birbirinden kötü. Daha az kötü olana verdim.
Keşke kullanmasaydin. Ssİkisi de birbirinden kötü. Daha az kötü olana verdim.
@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.@Harunnn60 Durum Leyla dersen hemen bu gece Stranger Things'i izlerim, FTWD'nin 3. sezonunda da sana eşlik ederim
Baya iddialı bir teklif.@Harunnn60 Durum Leyla dersen hemen bu gece Stranger Things'i izlerim, FTWD'nin 3. sezonunda da sana eşlik ederim
Stranger'i izledin sen zaten. Başka dizi bul.@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.