ayol bence ozan bilerek adminliği bıraktı ; bu görünmeyen üyeler çoğaldıkça sizin başınıza dert olacak en sonunda @Bully ile totalcan yönetemiyor diyip sizi şutlayacak @Doğu nun tayyip amcası gibi halk istiyor diyecek bir deYeni Fav10'da en az 3 üye politikası izledik iki kat arttı neden şaşırıyorsun?Eski Fav10 alışkanlıklarını bırak artık.
![]()
@Harunnn60 çok nazlı çıktın. Kararın net, oyun Afitap olmalı.![]()
Sen durum Leyla İçin mi destek istiyorsun yoksa bana olan kinini buradan mı çıkarmaya çalışıyorsun imamcım@tolgab @XanTier @adventurous Ayşegül Aldinc'e oylarınızı bekliyoruz
@Ozderem @Leylam arkadaşlar Ayşegül Aldinç'e desteklerinizi bekliyoruz..
Ayşegül Aldinç'e oy atanlara Survivor'a katılma şansı. Bu fırsatı kaçırma üye ol oyunu Ayşegül'e at Survivor biletini kap![]()
Çok teşekkür ederim tamam söz yazmam dahaBu sefer kullandim ama bir daha kullanmam@denizz19
İkisi de birbirinden kötü. Daha az kötü olana verdim.![]()
Keşke kullanmasaydin. Ssİkisi de birbirinden kötü. Daha az kötü olana verdim.![]()
@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.@Harunnn60 Durum Leyla dersen hemen bu gece Stranger Things'i izlerim, FTWD'nin 3. sezonunda da sana eşlik ederim![]()
Baya iddialı bir teklif.@Harunnn60 Durum Leyla dersen hemen bu gece Stranger Things'i izlerim, FTWD'nin 3. sezonunda da sana eşlik ederim![]()
Stranger'i izledin sen zaten.@Harunnn60 Sıla dersen FTWD'ye baştan başlar sana eşlik eder, Stranger Things'i izlerim.![]()