Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kapalıçarşı'daki adam olur anca ama onun absürd yanı yok.yok mu şöyle elinde saz türkü söyleyen bir tip gerçi pembe de iyidir neticede yerleri sildirip pis donlarını yıkatmışlardı pembeye
tecrübenle yol göstermelisin bence gençlere
yok mu şöyle elinde saz türkü söyleyen bir tip gerçi pembe de iyidir neticede yerleri sildirip pis donlarını yıkatmışlardı pembeye
tecrübenle yol göstermelisin bence gençlere
bu arada son oya marul lobisi nasıl karşılık verecek bakalımKapalıçarşı'daki adam olur anca ama onun absürd yanı yok.
Başa baş gidiyor, Durum Leyla'ya at oyunu öne geçelimNasıl görmemisim bunu
23-22Başa baş gidiyor, Durum Leyla'ya at oyunu öne geçelim
@Polat Şaşmaz Sıla'nın şov söyleminin öcünü aldı.bu arada son oya marul lobisi nasıl karşılık verecek bakalım
Sen niye gülüyorsun dedin ablacım ne anlamalıydım.Suç olurmu hem Ben bana gülüyosun dedim mi atacan @xemrexxx beni etiketleme lütfen bak
@Polat Şaşmaz Sıla'nın şov söyleminin öcünü aldı.
Sen niye gülüyorsun dedin ablacım ne anlamalıydım.
Senin gelmen hep hayaldi zaten.Ben de yakında İstanbul'a gelecektim belki ama neyse gelirsem de seni görmeden giderim artık
Yoo Ayşegül Aldinç'in bu şarkısını kuzenlerim sayesinde daha önce bir çok kez dinledim. O kadar da değil@Polat Şaşmaz Vadi müzikleri dışında şarkı da dinleyebiliyormuş Durum Leyla'yı bir kere dinlemişse şu foruma girmek nasip olmasın bir daha
Senin gelmen hep hayaldi zaten.
İş güvenliği teknikeri lazım mı?Ayşegül Aldinç de bizim şirkette istediğin pozisyonda rahat iş ayarlar iş arkadaşı oluruz.
İş güvenliği teknikeri lazım mı?
Çok sevindin bakıyorum aga
Marul lobisi pes etmiyor