- Reaksiyon puanı
- 53,828
- Puanı
- 1,060
Durum kritik olursa Durum Leyla'ya vereceğini söylemiştin, bekliyoruz İçinden de geçen o zaten bunu ikimiz de iyi biliyoruzVereceğim oy forumun kaderini değiştirebilir.
Durum kritik olursa Durum Leyla'ya vereceğini söylemiştin, bekliyoruz İçinden de geçen o zaten bunu ikimiz de iyi biliyoruzVereceğim oy forumun kaderini değiştirebilir.
ben genius izlemeye gidiyorum konunun ortamı çok totoş biraz aynştayn amcamı izleyim
Ne alaka benim EGO'yu nasıl bildiğimi nasıl biliyon çok saçma bir karaktersin Ya
@Harunnn60 sana öğrettiğim konu uyarı ceza verme hatrına ver bari
Kendini yüceltmek ben merkezli olmak egodur zaten megaloman olmak ile aynı kapıya çıkıyor İşte
@Harunnn60 son bir cümle daha söyleyeceğim Sonra daha da etiket yapmayacağım
Sıla dersen ve finale çıkarsak hiçbir şekilde kimseyi etki altında bırakmama sözü Ve Walkind Dead izleme sözü veriyorum
Ama Durum Leyla dersen ve o finale çıkarsa finalde destek toplarım Simgeye karşı Simgenin şarkısını daha çok sevmeme rağmen tehdit değil sadece anlaşma
Sıkmadı mı bu ego muhabbeti başka bir şey konuş
Üff ne safsın sen beni yeremezsi artık anla medeni insanlar gibi konuşamaz mısın sen hiç hayır yine laf at onda sıkıntı Yok ama daha dolu dolu konuş
Bu müzik aslında Yemekteyiz'in az sonra müziğidir. Haluk Caner yine ucuza kaçmışlar.
Keşke senle gerçek hayatta tanışsaydık benim nasıl biri olduğumu görseydin gerçekten isterdim bunu tamam iyi akşamlar
ben hiç öyle şeyler yapar mıyım bu arada @Harunnn60 şu an aynı şu sahneyi yaşıyor oy kullanırkenhahahahha ayoll sen de ortalığı karıştırma yer cücesi @xemrexxx
Ben oyumu sabah kullandım valla. Geç kalan dona kalır. Bu @denizz19 tam bir çatlak Parmaklıklar Ardındaki Ziynet'e benziyor.
Şu aşama da benim de umrumda değilsin zaten öncesi icin söylemiştim aman neyse askerliğe kadar sizleyim sonrası Allah Kerim kim öle kim kala
Ben de yakında İstanbul'a gelecektim belki ama neyse gelirsem de seni görmeden giderim artık
2 bilinmeyenli denklem.ben hiç öyle şeyler yapar mıyım bu arada @Harunnn60 şu an aynı şu sahneyi yaşıyor oy kullanırken
aaa @gizem ak oy kullanmamış
nesi benziyor be ziynet, deniz marulunu kahvaltı niyetine yer üstüne @vadikızı teyzemi de brunch yaparBen oyumu sabah kullandım valla. Geç kalan dona kalır. Bu @denizz19 tam bir çatlak Parmaklıklar Ardındaki Ziynet'e benziyor.
daha çok iki ucu fok balıklı değnek ama öyle demeyiyim şimdi2 bilinmeyenli denklem.
O zaman hapishaneye düşen Pembe gibi olsun.nesi benziyor be ziynet, deniz marulunu kahvaltı niyetine yer üstüne @vadikızı teyzemi de bnch yapar
daha çok iki ucu fok balıklı değnek ama öyle demeyiyim şimdi
nesi benziyor be ziynet, deniz marulunu kahvaltı niyetine yer üstüne @vadikızı teyzemi de bnch yapar
daha çok iki ucu fok balıklı değnek ama öyle demeyiyim şimdi
yok mu şöyle elinde saz türkü söyleyen bir tip gerçi pembe de iyidir neticede yerleri sildirip pis donlarını yıkatmışlardı pembeyeO zaman hapishaneye düşen Pembe gibi olsun.
tecrübenle yol göstermelisin bence gençlereSana beni karıştma demiyormuyum 😵