Ay sende hemen.Bırak kazansın Durum Leyla. Bence ben de boşuna uğraştım bu kadar zamanBu şarkı geçen oylamada 8 oy zor aldı bu tür maşallah herkes sevmeye başladı
![]()
Çarşamba akşamıNe zaman bitiyo oylama, fake hesaplarla geleceğim.![]()
![]()
Bugüne kadar bir tane fake hesap açmadım, bunun için mi açacam?Çarşamba akşamı
Durum Leyla'nın direkt olarak finale çıkmasını istiyorsan gel tabii![]()
FETÖ iş başında.Kazanmalı zaten. Ben hiç Durum Leyla şarkısının bu kadar çok dinlendiğini çaldığını görmedim hiçbir yerde hayır anlamıyorum bir önceki turda 9 oy zor alan Durum Leyla bir önceki turda 16 oy alan Afitapı şimdi geçiyor![]()
Sıla kazanmalı![]()
Görünüyor zaten olmadı bu yaptığın.ssİki şarkıyı da çok sevdiğim halde bir tanesine vermek zorunda kaldım, hangisi olduğunu söylemeyeyim![]()
Oh olsun anticilere.Görünüyor zaten olmadı bu yaptığın.ss
Bu oylamayı Afitap çok yüksek oylarla alır diyordum aslında açıkcası bu sonuç önceki oylamayla çok farklı olmuşKazanmalı zaten. Ben hiç Durum Leyla şarkısının bu kadar çok dinlendiğini çaldığını görmedim hiçbir yerde hayır anlamıyorum bir önceki turda 9 oy zor alan Durum Leyla bir önceki turda 16 oy alan Afitapı şimdi geçiyor![]()
Biz daha son sözümüzü söylemedik, seçmenlerimizden isteğimiz sandıkları terk etmemeleriOh olsun anticilere.![]()
Tabiki hep aynı kişi finalde olacak diye bir kural yokHer sene bir adet Sıla finale çıkmış zaten bu sene de eksik kalsın. Hem satış olarak hem izlenme dinlenme olarak her yıl finale çıkacak bir isim değil.![]()
Şimdi siz oyları da çalarsınız.Biz daha son sözümüzü söylemedik, seçmenlerimizden isteğimiz sandıkları terk etmemeleri![]()
Tabiki hep aynı kişi finalde olacak diye bir kural yokama bu oylamada Sılanın şarkısı daha kaliteli Buda bir gerçek bakalım artık nasıl olacak
![]()
Bu oylama son akşama kadar başa baş olurBen ismine bile bayılıyorum şarkının. Durum Leyla nasıl güzel bir durumdur. Sözleri zaten efsane. Tınısı zaten ayrı bir olay. Son 1 dakika layla... şeklinde ilerleyen kısmı 10 saat dinleyebilirim.![]()
Ağzın bal yesin
Sıla yarası olanları böyle çalıştırırız İşte![]()
Sen benim moralimi bozamazsın çapın yetmez![]()