Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Şu yarışma için öyle birşey yap hele bak ben seni çenemle dövmezmiyim :Fkaan gebertirim seni haa
Elenmeye hazır değilim bu kadar erken elenmeyi bünyem kaldırmaz, foruma 5 ay kadar ara verebilirim @destere ile birlikte döneriz artık :A
kız o yarışma dedğin türkiyede 2 tane var zaten biri acunun diğeride bizim survivorumuz herşey survivorda gerçek adadan giden 5 aydan önce toparlanamıyor @Tolstoyevski de bavulu hazır elenince kafa tatiline çıkıcak darklqende elenince gidiyordu toparlanmak kolau değil :A :A :A

hhahah hayranların gelmeye basladı @MasacRE- efe geldi @sokak sanati da eli kulağındadır :A

sıcak şarkısı yaz ayının geldiği şu günlerde harika gider ayoll :Z:Z:Z

Ne kadar gıcık bir insan olduğu belli işte ordan belli işte, destekleyeni yok sürekli anti toplamış :A

Kız elenmedim demek, Sıcak'ı beklemeye başladığına göre :A

Bir Güzellik Yap da Sıcak gibi cinsel içerikli bir şarkı onu kastetmiştim, yoksa ikisi de güzel :D

Çiğdem yine açık etti demek Bully bu hafta da elenmemiş hevesim kursağımda kaldı :A Şimdi ben de stres olmaya başladım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim burada elenmemem lazım :A

:F:Fbak yaa bulurum ben birşeyler ama senin ara vermene izin vermem bak ona göre he

kız o yarışma dedğin türkiyede 2 tane var zaten biri acunun diğeride bizim survivorumuz herşey survivorda gerçek adadan giden 5 aydan önce toparlanamıyor @Tolstoyevski de bavulu hazır elenince kafa tatiline çıkıcak darklqende elenince gidiyordu toparlanmak kolau değil :A :A :A
Hadi başlayalım artık bu stresi daha fazla kaldıramayacam, elenirsem forumu terk ediyorum :(

@Çiğdem- 'in oyları.:A En favori karakterde Zeynep ve Emir'e oy verene dua ederiz MS yönetimi olarak.:A

9 Feridun Düzağaç - Unutama Beni
9 Erkin Koray - Tek Başımıza
9 Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş
9 Zeki Müren - Dudaklarında Arzu

8 Mirkelam - Unutulmaz
8 Murat Dalkılıç - La Fontaine
8 Ferhat Göçer - Git

7 Mehmet Erdem - Gibi Gibi

6 Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

gidersen emir dısına kullanmam :A

oyumu açıkla hadi :A

İsim var. 11 gibi anca eve geçerim şarjım az.:(