İnşallah o rahatlık 2 buçuk saat sonra hüsran ve hayal kırıklığına dönüşmüş olur
hhahah aa çocuk artık son sırada olmaya alıstı tam aksine ilk 5 de kendini görünce şaşırıyor ayollİnşallah o rahatlık 2 buçuk saat sonra hüsran ve hayal kırıklığına dönüşmüş olur![]()
3 hafta içinde gelecek, belki de haftaya gelir
Bunu Bir Güzellik Yap gibi bir şarkıyla yarışan biri mi söylüyor. ssBen kendi oyuma birşey demicem şimdi şarkıyı pek sevdiğimi söylenemez ama @Dosi zeynebim o şarkıya yüksek vermezonu derim işte
Çiğdem ve destere'lik bir klip olduğu doğru, Dosi ve vadikızı'nın hoşlanacaklarını sanmıyorum
Bunu Bir Güzellik Yap gibi bir şarkıyla yarışan biri mi söylüyor. ss
hhahah hayranların gelmeye basladı @MasacRE- efe geldi @sokak sanati da eli kulağındadır
Çiğdem ve destere'lik bir klip olduğu doğru, Dosi ve vadikızı'nın hoşlanacaklarını sanmıyorum
Bunu Bir Güzellik Yap gibi bir şarkıyla yarışan biri mi söylüyor. ss
Ne kadar gıcık bir insan olduğu belli işte ordan belli işte, destekleyeni yok sürekli anti toplamışhhahah hayranların gelmeye basladı @MasacRE- efe geldi @sokak sanati da eli kulağındadır
sıcak şarkısı yaz ayının geldiği şu günlerde harika gider ayoll![]()
Bir Güzellik Yap da Sıcak gibi cinsel içerikli bir şarkı onu kastetmiştim, yoksa ikisi de güzelNe varmış şarkımda gayet güzel oylar aldım benyayınlandığı zmanda şarkıyı pek sevememiştim kliple alakası yok
@Dosi zeynep içinde onun müzik tarzını biliyorum ondan dedim oda gelince diyecektir sana
![]()
hhahah elenmezsen tabi daha topladığım 3-4 oy varNe kadar gıcık bir insan olduğu belli işte ordan belli işte, destekleyeni yok sürekli anti toplamış
Kız elenmedim demek, Sıcak'ı beklemeye başladığına göre
Bir Güzellik Yap da Sıcak gibi cinsel içerikli bir şarkı onu kastetmiştim, yoksa ikisi de güzel![]()
Ne kadar gıcık bir insan olduğu belli işte ordan belli işte, destekleyeni yok sürekli anti toplamış
Kız elenmedim demek, Sıcak'ı beklemeye başladığına göre
Bir Güzellik Yap da Sıcak gibi cinsel içerikli bir şarkı onu kastetmiştim, yoksa ikisi de güzel![]()
İnanayım mı bu kadar sona bıraktığına, daha puan durumu ayarlaması yapacan falan bilemiyorum artıkhhahah elenmezsen tabi daha topladığım 3-4 oy var![]()
![]()
![]()
sen herşeye hazırlıklı ol ayollİnanayım mı bu kadar sona bıraktığına, daha puan durumu ayarlaması yapacan falan bilemiyorum artık![]()
O şarkı sana tek final puanını aldırdı işte, belki de sonuncusu olacakBiliyorum Valla şöyle benim Murat dalkılıç sevdiğimi hayranlığmı biliyosun kaan bir güzellik yap şarkısı çıktığı zamanlardada şarkıyı pek dinlemedim ben muratın bu tarz şarkılarını ben pek sevmem pekde dinlemem forum sever diye düşünerek yarıştım şarkı ile
![]()
O şarkı sana tek final puanını aldırdı işte, belki de sonuncusu olacak![]()
Elenmeye hazır değilim bu kadar erken elenmeyi bünyem kaldırmaz, foruma 5 ay kadar ara verebilirim @destere ile birlikte döneriz artıksen herşeye hazırlıklı ol ayoll![]()
![]()
![]()
Hhahah aa siz gidin @destere ile bir baş başa romantik tatil yapın ayollElenmeye hazır değilim bu kadar erken elenmeyi bünyem kaldırmaz, foruma 5 ay kadar ara verebilirim @destere ile birlikte döneriz artık![]()
10 dakıka kalmıs açıklada git ayollBu akşam yokum. @Harunnn60 sen açıkla istersen.![]()
Elenmeye hazır değilim bu kadar erken elenmeyi bünyem kaldırmaz, foruma 5 ay kadar ara verebilirim @destere ile birlikte döneriz artık![]()