Forumda oylayan olur illa siz de en kötü fotoları koymazsınız herhaldeGüncel fotoları olacak. Bakalım ne kadar ilerleyecek
He he millet de sadece senin seçtiğin fotolara göre oy kullanacak ya zatenGüncel fotoları olacak. Bakalım ne kadar ilerleyecek
Bazı kişilerin ismi yeter hocamHe he millet de sadece senin seçtiğin fotolara göre oy kullanacak ya zaten
Ne diye kötü foto seçelim? Son paylaşımlarından yola çıkacağız.Forumda oylayan olur illa siz de en kötü fotoları koymazsınız herhalde
işte bunu diyoruz @MasacRE hem Mine Tugay diye diye söylenir hem de adayları arasında yer vermezYemin ediyorum hayal kırıklığına uğratıyor bu forum beni böyle konularda ya Mine Tugaysız yarışma olacaktı az kala...
Bunu anlamıyor işte mosi hala mantıklı sebep arıyor bulamaz Mine Tugay Türk gencinin kırmızı çizgilerinden biridir...Bazı kişilerin ismi yeter hocam
Güncel hali diye bunu atarsan yarışmaya şaibe karıştırırsın. Bu fotoğraf 2 sene önceden ve kendisi de hata olduğunu söyledi.
Güncel hali diye bunu atarsan yarışmaya şaibe karıştırırsın. Bu fotoğraf 2 sene önceden ve kendisi de hata olduğunu söyledi.
Güncel hali böyle değil benim olduğum ortamda Mine Tugay konusunda yanlış algı yapamazsın ki...
Sen ne diyorsun be, dizideki halide böyleGüncel hali diye bunu atarsan yarışmaya şaibe karıştırırsın. Bu fotoğraf 2 sene önceden ve kendisi de hata olduğunu söyledi.
Güncel hali böyle değil benim olduğum ortamda Mine Tugay konusunda yanlış algı yapamazsın ki...
Yahu görsel direkt 2023 sonunun adım gibi biliyorum şimdiki dizisinden değil.Sen ne diyorsun be, dizideki halide böyle
Senin için diziden görsel alırım merak etme. Tarihli onayda ister misin?
Dizideki halide böyle diyorum.------
Yahu görsel direkt 2023 sonunun adım gibi biliyorum şimdiki dizisinden değil.
------
Mine Tugay'ın estetik pişmanlığı! "Ünlü bir cerraha inandım"
Son zamanlardaki görüntüsüyle eleştirilen hedefi haline gelen 45 yaşındaki ünlü oyuncu Mine Tugay, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Estetik operasyon pişmanlığını itiraf eden Tugay, "10 yıl önce sol gözümün altına dolgu yaptırdım ve bu dolgu dondu. Çözüm için birçok kez ameliyat oldum. Geçen yıl...www.ntv.com.tr
Al bak bakalım haberin tarihine beni kandıracak ya aklınca
Şimdi baktım böyle değil hala çok güzel.Dizideki halide böyle diyorum.
Sen Can Borcu 1. bölümü izle. Sonra gel konuş.
Ben bu dünün fotosu demedim. Dizide göz çevresi aynı bu şekilde
Neyse zaten isimlere oy verilir. Görseller çok önemli değil.Şimdi baktım böyle değil hala çok güzel.
Estetiğin ilk 2-3 haftasında böyle gözükmesi normal.
Kıskanç insanlar her yerde normalNeyse zaten isimlere oy verilir. Görseller çok önemli değil.
Dizi ile ilgili böyle yorumlar çok:
Ekli dosyayı görüntüle 133059
------
İlk izleyince bende yadırgamıştım. Şimdi alıştık biraz bu haline
Seçenek az maalesef 2 hak var ben hatta Deniz Satar'ı da demeyi düşündüm futboldan da olsun diye de onu başta @TenTen diyecektiBu arada Songül Karlı ve Nurgül Yeşilçay da olsa iyiydi de neyse
Elif Karaarslan aklıma geldi futbol diyince şimdi yanarıııızSeçenek az maalesef 2 hak var ben hatta Deniz Satar'ı da demeyi düşündüm futboldan da olsun diye de onu başta @TenTen diyecekti
Şu men yiyen demiElif Karaarslan aklıma geldi futbol diyince şimdi yanarıııız