Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun 2, 3 bölümünü izledim fena değildi ama böyle adada geçsin istiyorum maceralı olsun Lost, The 100 gibi. :A

Supernatural baydı artık. .ss
ıyyy sennn anlamıyorsun bu prfil fotosu işlerinden her defasında daha iğprenclerini bluyorsun :A :A :A
netflixte en çok izlenen diziler açıklanmış ilk 5 şöyleymiş:
  1. Sherlock
  2. Friends
  3. Narcos
  4. House of Cards
  5. New Girl
bizdeen çok izlenen The Tudors muş, sonunda netflixte de olsa doğru yolu bulmuş Türk halkı :A
NEWS-PICTURE-ENG_1.jpg

bu arada suudi arabistanda en çok izlenen lost muş @Tolstoyevski hesabına göre suudiler bizden daha iyi anlıyordur kaliteden:A neyse @destere sana sezon finalinde ormandaki sahneyi atmıştım artık izlersin bence @faruk @Forumdash izlemiştir çoktan:A @cookies @vadikızı @Bully @OzaN @BesaleT @Aserat @denizz19 @Yiğitt @Dosi

1. Sherlock
  2. Friends
  3. Narcos
  4. House of Cards
  5. New Girl
bizdeen çok izlenen The Tudors muş, sonunda netflixte de olsa doğru yolu bulmuş Türk halkı :A
NEWS-PICTURE-ENG_1.jpg

bu arada suudi arabistanda en çok izlenen lost muş @Tolstoyevski hesabına göre suudiler bizden daha iyi anlıyordur kaliteden:A neyse @destere sana sezon finalinde ormandaki sahneyi atmıştım artık izlersin bence @faruk @Forumdash izlemiştir çoktan:A @cookies @vadikızı @Bully @OzaN @BesaleT @Aserat @denizz19 @Yiğitt @Dosi
Tudors'u mu diyon? Ohu diyorsan hangi sahne? Orman sahne vardı hiç unutmam ama o sahneler ilk sezonda filandı:A

1. Sherlock
  2. Friends
  3. Narcos
  4. House of Cards
  5. New Girl
NEWS-PICTURE-ENG_1.jpg

hiçbirinide izlemiyorum bizim süperkahraman dizileri yokmu deredevil jessica ıron fıst falan :A :A :A @Harunnn60 @destere

Kendime yazlık yayın akışı yaptım. :F Tabi ne kadarına uyarım bilmem. :A @Çiğdem- @destere @cookies @OzaN @xemrexxx

SABAH KUŞAĞI
The Big Bang Theory
Friends
ÖĞLE KUŞAĞI
Supergirl
This Is Us
Chuck
AKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
AKŞAM KUŞAĞI
The Walking Dead
Breaking Bad
GECE KUŞAĞI
The 100
Supernatural
Vampir Günlükleri

Kendime yazlık yayın akışı yaptım. :F Tabi ne kadarına uyarım bilmem. :A @Çiğdem- @destere @cookies @OzaN @xemrexxx

SABAH KUŞAĞI
The Big Bang Theory
Friends
ÖĞLE KUŞAĞI
Supergirl
This Is Us
Chuck
AKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
AKŞAM KUŞAĞI
The Walking Dead
Breaking Bad
GECE KUŞAĞI
The 100
Supernatural
Vampir Günlükleri
Gözlerin kanar bu kadar diziyle :F

bide supergirli bosver @mrt-06 :A

SABAH KUŞAĞI
The Big Bang Theory
Friends
ÖĞLE KUŞAĞI
Supergirl
This Is Us
Chuck
AKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
AKŞAM KUŞAĞI
The Walking Dead
Breaking Bad
GECE KUŞAĞI
The 100
Supernatural
Vampir Günlükleri
ooo süpernatural var :Z:Z:Z vlla beni çok mutlu edersin ayoll şu diziden mahrum kalmayın ayoll :F

İlk bölümüne bakıcam belki beğenirim hevesimi kırma :F

1. Bölümünden alcam valla :A
2.sezonun sezon finaline yakın izlemiştin sanırım 2-3 bölüm kalmıstı 2.sezonun son 2 bölümüde sezon finalini kapsıyor son 2 bölümlük sezon finalini izle geç 3.sezona cnm :A