izlemedim bence fringe izle lost un yapımcısı yaptı onu daGeçen yaz Lost'u izlemek çok iyi gelmişti yine benzer bir dizi arayışındayım, bu diziyi izleyeniniz var mı? http://dizilab.net/stargate-atlantis
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @cookies
Supernaturalı izleGeçen yaz Lost'u izlemek çok iyi gelmişti yine benzer bir dizi arayışındayım, bu diziyi izleyeniniz var mı? http://dizilab.net/stargate-atlantis
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @cookies
ıyyy sennn anlamıyorsun bu prfil fotosu işlerinden her defasında daha iğprenclerini bluyorsunprofil fotom nasıl
izlemedim bence fringe izle lost un yapımcısı yaptı onu da
http://dizilab.net/fringe
Bunun 2, 3 bölümünü izledim fena değildi ama böyle adada geçsin istiyorum maceralı olsun Lost, The 100 gibi.Supernaturalı izle
Bunun 2, 3 bölümünü izledim fena değildi ama böyle adada geçsin istiyorum maceralı olsun Lost, The 100 gibi.
Supernatural baydı artık. .ss
netflixte en çok izlenen diziler açıklanmış ilk 5 şöyleymiş:ıyyy sennn anlamıyorsun bu prfil fotosu işlerinden her defasında daha iğprenclerini bluyorsun
Tudors'u mu diyon? Ohu diyorsan hangi sahne? Orman sahne vardı hiç unutmam ama o sahneler ilk sezonda filandınetflixte en çok izlenen diziler açıklanmış ilk 5 şöyleymiş:
bizdeen çok izlenen The Tudors muş, sonunda netflixte de olsa doğru yolu bulmuş Türk halkı
- Sherlock
- Friends
- Narcos
- House of Cards
- New Girl
bu arada suudi arabistanda en çok izlenen lost muş @Tolstoyevski hesabına göre suudiler bizden daha iyi anlıyordur kaliteden neyse @destere sana sezon finalinde ormandaki sahneyi atmıştım artık izlersin bence @faruk @Forumdash izlemiştir çoktan @cookies @vadikızı @Bully @OzaN @BesaleT @Aserat @denizz19 @Yiğitt @Dosi
1.sezon finali son sahne @destere ye bir kere izletmiştim unutamadı totoşTudors'u mu diyon? Ohu diyorsan hangi sahne? Orman sahne vardı hiç unutmam ama o sahneler ilk sezonda filandı
hiçbirinide izlemiyorum bizim süperkahraman dizileri yokmu deredevil jessica ıron fıst falan @Harunnn60 @desterenetflixte en çok izlenen diziler açıklanmış ilk 5 şöyleymiş:
bizdeen çok izlenen The Tudors muş, sonunda netflixte de olsa doğru yolu bulmuş Türk halkı
- Sherlock
- Friends
- Narcos
- House of Cards
- New Girl
bu arada suudi arabistanda en çok izlenen lost muş @Tolstoyevski hesabına göre suudiler bizden daha iyi anlıyordur kaliteden neyse @destere sana sezon finalinde ormandaki sahneyi atmıştım artık izlersin bence @faruk @Forumdash izlemiştir çoktan @cookies @vadikızı @Bully @OzaN @BesaleT @Aserat @denizz19 @Yiğitt @Dosi
SABAH KUŞAĞI |
The Big Bang Theory Friends |
ÖĞLE KUŞAĞI |
Supergirl This Is Us Chuck |
AKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI |
The Big Bang Theory How I Met Your Mother |
AKŞAM KUŞAĞI |
The Walking Dead Breaking Bad |
GECE KUŞAĞI |
The 100 Supernatural Vampir Günlükleri |
Gözlerin kanar bu kadar diziyleKendime yazlık yayın akışı yaptım. Tabi ne kadarına uyarım bilmem. @Çiğdem- @destere @cookies @OzaN @xemrexxx
SABAH KUŞAĞI The Big Bang Theory
FriendsÖĞLE KUŞAĞI Supergirl
This Is Us
ChuckAKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI The Big Bang Theory
How I Met Your MotherAKŞAM KUŞAĞI The Walking Dead
Breaking BadGECE KUŞAĞI The 100
Supernatural
Vampir Günlükleri
Benim gözlerim güçlüdür zamanında az havuç yemedim. Kamu spotumuzu da yapalım
Onu @Çiğdem- bile izlemiyodur Dizinin tek konusu Supergirlin aşkları Bi 2×1 2×2 bide 2x3 (galiba) izle yeter bolum olarak onlarda da superman var diye 😉Benim gözlerim güçlüdür zamanında az havuç yemedim. Kamu spotumuzu da yapalım
Neden?
ooo süpernatural var vlla beni çok mutlu edersin ayoll şu diziden mahrum kalmayın ayollKendime yazlık yayın akışı yaptım. Tabi ne kadarına uyarım bilmem. @Çiğdem- @destere @cookies @OzaN @xemrexxx
SABAH KUŞAĞI The Big Bang Theory
FriendsÖĞLE KUŞAĞI Supergirl
This Is Us
ChuckAKŞAMÜSTÜ KUŞAĞI The Big Bang Theory
How I Met Your MotherAKŞAM KUŞAĞI The Walking Dead
Breaking BadGECE KUŞAĞI The 100
Supernatural
Vampir Günlükleri
İlk bölümüne bakıcam belki beğenirim hevesimi kırmaOnu @Çiğdem- bile izlemiyodur Dizinin tek konusu Supergirlin aşkları Bi 2×1 2×2 bide 2x3 (galiba) izle yeter bolum olarak onlarda da superman var diye 😉
1. Bölümünden alcam vallaooo süpernatural var vlla beni çok mutlu edersin ayoll şu diziden mahrum kalmayın ayoll
Heves kirmak olmasin ama cidden cekilcek dert değil kız soyunmuyor bide onu gectim soyunan erkek te yok bu diziyi kim niye izlesin aksiyonu da yokİlk bölümüne bakıcam belki beğenirim hevesimi kırma
2.sezonun sezon finaline yakın izlemiştin sanırım 2-3 bölüm kalmıstı 2.sezonun son 2 bölümüde sezon finalini kapsıyor son 2 bölümlük sezon finalini izle geç 3.sezona cnmİlk bölümüne bakıcam belki beğenirim hevesimi kırma
1. Bölümünden alcam valla