Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Özellikle ona da tavsiye ediyorum, buyursun okusun.
Seni de kitap okumaya davet ediyorumÖzellikle ona da tavsiye ediyorum, buyursun okusun.
Grange sevdiğim bir yazardır. Bende iki adet kitabı vardı birisini arkadaşa verdim tam hatırlamıyorum. Kitapseverler aralarında paslaşırlar ama bizim zalım kitaba çöktü herhaldeEkli dosyayı görüntüle 55163
Uzun süredir kitap okumak istiyordum. Sahalara dönüşümün bu kitapla olması da güzel oldu
Baştan sona kadar müthiş bir gerilim içinde geçen bir cinayet temalı romandı. Yazar kitapta geçen olayları çok güzel betimlemiş. Sonu çok güzeldi gerilim bir an olsun azalmadı. Sağlam bir ters köşe oldum
En kisa zamanda yazarın diğer kitaplarını da okuyacağım.
@Tolstoyevski Hayvanlar Çiftliği nasıl?
Grange sevdiğim bir yazardır. Bende iki adet kitabı vardı birisini arkadaşa verdim tam hatırlamıyorum. Kitapseverler aralarında paslaşırlar ama bizim zalım kitaba çöktü herhalde
Kitaplığımda Kurtlar İmparatorluğu var. Yıllar önce okuyup bitirmiştim hala durur. Çok sağlam bir eserdir. Baskı sayısı da seninkini tokatlar @Maskeli Fedai
Grange sevdiğim bir yazardır. Bende iki adet kitabı vardı birisini arkadaşa verdim tam hatırlamıyorum. Kitapseverler aralarında paslaşırlar ama bizim zalım kitaba çöktü herhalde
Kitaplığımda Kurtlar İmparatorluğu var. Yıllar önce okuyup bitirmiştim hala durur. Çok sağlam bir eserdir. Baskı sayısı da seninkini tokatlar @Maskeli Fedai
Seni de kitap okumaya davet ediyorum
James Dashner veya Jennifer L. Armentrout derim susarım yazarlardaÖzellikle ona da tavsiye ediyorum, buyursun okusun.
James Dashner veya Jennifer L. Armentrout derim susarım yazarlarda
İkisini de ilk defa duydum, Google dan şimdi baktım James şu meşhur labirent serisinin yazarıymış, onun filmini bir ara izleyeceğim hep aklımda. Jennifer'in meşhur kitabı da yok sanırım kitapları pek tanıdık gelmedi?
Şu an klasikleri okuyorum. Dostoyevski'nin İnsancıklar kitabındayım fakat bu aralar pek vakit olmuyor. Not aldım önerini muhakkak okuyacağım ölmedenBunun Kızıl Nehirler diye bir kitabı vardı okumadıysan onu öneririm. Polisiye türüyle aram pek olmasa da o kitap fena gelmemişti gözüme, ince kurguya ve akıcı dile sahip.
Şu an klasikleri okuyorum. Dostoyevski'nin İnsancıklar kitabındayım fakat bu aralar pek vakit olmuyor. Not aldım önerini muhakkak okuyacağım ölmeden
Kesinlikle. Klasiklerin dili ve öğretileri bu ergen işi kitaplardan beş gömlek yukarıdadır. Dediğim gibi benim kütüphanemde kitap durmaz okuduğumu başkasına veririm ki başkaları da faydalansın. O nedenle şu an klasiklerden 3 kitap var elimde. Vadideki Zambak, (okumak istiyordum ama araştırmalarım sonucu betimlemelerin çok ağır olduğunu öğrendim. Bu da beni sıkar açıkcası. Adam 5 sayfa bir perdenin güzelliğini anlatmış diyor birisi Onu sonraya bıraktım) İnsan Ne İle Yaşar? ve İnsancıklar var. Bitirebilirsem diğerlerini de sipariş edeceğim inşallah.Bu popüler ve polisiye kitaplar yalnızca zaman geçirmeye yarayan günü birlik kitaplardır ama bahsettiğin klasikler, okumak eyleminin en üst mertebesi sanırım.
İnsancıklar mektup özelliğinden dolayı en az sevdiğim Dosto kitaplarından, yine de harikadır zaten ince boyutlu bir kitap. Diğer yapıtlarından Ezilenler ve Yeraltından Notlar ise bambaşka bir şey.
Kesinlikle. Klasiklerin dili ve öğretileri bu ergen işi kitaplardan beş gömlek yukarıdadır. Dediğim gibi benim kütüphanemde kitap durmaz okuduğumu başkasına veririm ki başkaları da faydalansın. O nedenle şu an klasiklerden 3 kitap var elimde. Vadideki Zambak, (okumak istiyordum ama araştırmalarım sonucu betimlemelerin çok ağır olduğunu öğrendim. Bu da beni sıkar açıkcası. Adam 5 sayfa bir perdenin güzelliğini anlatmış diyor birisi Onu sonraya bıraktım) İnsan Ne İle Yaşar? ve İnsancıklar var. Bitirebilirsem diğerlerini de sipariş edeceğim inşallah.
Ezel'de Dayının okuduğu kitaplar İzlerken not almayı unutmuştum vakit bulursam hepsini okuyacağım.Vadideki Zambak da mektuplardan oluştuğu için ona hiç bulaşmadım, olgunluk dönemime yani 10-20 yıl sonrasına saklıyorum ağır edebi yapıtları.
İnsan Ne İle Yaşar içinde farklı hikayeler bulunan hikaye kitabı olduğu için en hızlı gideni odur sanırım. Okumadıysan Babalar ve Oğullar, Kumarbaz, Hamlet, Fareler ve İnsanlar, Açlık, Yüzbaşının Kızı gibi nispeten az sayfalı sayılabilecek başyapıtlara da göz atmanı tavsiye ederim. Kalın olanlardan Martin Eden, Anna Karanina, Suç ve Ceza ve Monte Kristo gibi yapıtlar da çok sürükleyicidir.