MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Güzel başlamıştın halbuki devamı gelmeyecek demek canın saolsun napalım senden önemli değil ya kardeşim :A
İlk zamanlarda aslında zaman vardı ama staj yerindeki mühendisten fırçayı yiyince daha Pc getiremez oldum. Ve ofiste hiç kalmıyorum artık hep şantiyedeyim. :A Eve gelince de konu araştırması yapacak zaman olmuyor, zaten hafta sonu dışarılarda gezmelerdeyim genelde. :A Bu yüzden o verimi vermem zor şu zamanda. :A

Tamam işleme koyacağız. :A Emeklerin için teşekkürler. :A
Ne demek rica ederim efenim. Sizinle çalışmak bir zevkti doğrusu. :A

İlk zamanlarda aslında zaman vardı ama staj yerindeki mühendisten fırçayı yiyince daha Pc getiremez oldum. Ve ofiste hiç kalmıyorum artık hep şantiyedeyim. :A Eve gelince de konu araştırması yapacak zaman olmuyor, zaten hafta sonu dışarılarda gezmelerdeyim genelde. :A Bu yüzden o verimi vermem zor şu zamanda. :A

Tamam işleme koyacağız. :A Emeklerin için teşekkürler. :A
Güzel başlamıştın halbuki devamı gelmeyecek demek canın saolsun napalım senden önemli değil ya kardeşim :A
Ne güzel yan gelip yatıyorlardı ayoll :A :A :A

Yalandan iş çıkardılar benim gibi yönetici ruhlu birini kaybettiler işte. :A Kendileri bilir benim bu şartlarda devam etmem mümkün değil. :A
boş ver cnm ms jurisi olmak daha önemli tabi oy vermemek yüzünden ordanda şutlanmazsan :A :A :A bu hafta 2 elin kandada olsa yolla :F

Ne güzel yan gelip yatıyorlardı ayoll :A :A :A
En azından denedi, Enes kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar ve iyi sıvamalar dileriz :A

boş ver cnm ms jurisi olmak daha önemli tabi oy vermemek yüzünden ordanda şutlanmazsan :A :A :A bu hafta 2 elin kandada olsa yolla :F
Umarım uygun zaman bulurum da yollarım ama sen bana kıyamazsın ben seni bilirim. :A

En azından denedi, Enes kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar ve iyi sıvamalar dileriz :A
Benim adım hıdır elimden gelen budur diyip olaya noktayı koyduk. :A Saol canım hepimize hayatta başarılar. :A

@destere zaten yönetici olmasından rahatsızlık duyuyordu bunun en çok o sevinicek ayoll dost işte :A :A :A
@destere yoldaşımla tekrardan aynı renkleri paylaşacak olmaktan duyduğum memnuniyeti kelimeler anlatmaya yetmez. :A Kadim dostumu da özledim zaten çok ayrı kaldık. :A

Sıvacı kardeşleri için yöneticilikten vazgeçen adam gibi adam, helal olsun :A
Bizim için makamın mevkinin bir önemi olmadığını daha önce de söylemiştim. O sadece bir araçtır mesele insani değerler ve elde edilen kıymetli dostluklardır. Burada da bunu bolca buldum bu yüzden varsın rengimiz farklı olsun sorun yok. :)