MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

YDdalA.jpg

1 Erkin Koray 164
2 Mirkelam 154
3 Ferhat Göçer 146
4 Zeki Müren 137
5 Mehmet Erdem 132
6 Emre Altuğ 131
7Feridun Düzağaç 123
8 Murat Dalkılıç 115
9 Rafet El Roman 112
10Aşık Veysel 100

@Tolstoyevski Erkin Koray 3 Puan
@OzaN Mirkelam 2 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 1 Puan

@Mr.At Aşık Veysel Elendi geçmiş olsun juri kadromuza eklendi :(

Yine nefes kesen şaşırtıcı bir sonuçlar haftasına hepiniz hoşgeldiniz :Z

Sonuçlar 21:00 dan itibaren açıklanacaktır tahmini 23:00 da son bulacaktır
:Z

1L3mvA.jpg

JaMraJ.jpg

GBgQ4N.jpg
ne kadar berbat ve sönük bir sunum :) oysa @Harunnn60 o kadar renkliydiki lady gaga gibi kıvırıp duruyordu sunum yaparken :)

Neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler. Rüyalarınızda; @destere sen @Çiğdem- ile evliliğini, @Bully Türkiye Body şampiyonu olduğunu, @EFE UYSAL Diriliş'de önemli bir rolü canlandırdığını, @Tolstoyevski bizim galaximize geldiğini, @FaJi Zeki Müren'e 9. haftada da 1 verdiğini görmen dileğiyle iyi geceler. :bhr:
@destere ile benim evliliğimi görmek yeter zaten onlara cnm :A :A :A
ama yüz görümlülüğümü sterim ayrıca benim için başlık parasıda vermesi gerekir hogathanın bizde hint kanunları geçerli :)

sonuclar konumuzu protesto ediyor @destere :A

aşık veysele 10 vermişken rafete 7 vermek koruyamadı aşık veyseli ona 1 i bassaydı eğer fark 2-3 e iniyordu şansı olurdu belki yeni bir oyla :A :A :A

ama feridun var @destere onu korumaya devam edersin :A
@destere'deki Rafet El Roman hayranlığı benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir :A

Ağaçkakan'ı da seviyor :A

@destere'deki Rafet El Roman hayranlığı benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir :A

Ağaçkakan'ı da seviyor :A
dikkat çeken kaliteli bir şarkı gelmedikten sonra sıralamam değişmez genelde :) mesela zeki müren bir hafta birinciydi diğer haftalar hep ikinci.... bir hafta birinciyken şarkısı farkını ortaya koymuştu yoksa genel sıralamada aşık veyselden sonra hep ikincidir :) mesela göçük birkez altı puan aldı o hafta şarkısı biraz daha bana hitap ediyordu sonra geriledi normal yerine çekildi :) mesela mirket ilk haftalar iyi gibiydi son iki hafta kıl oldum resmen keşke elense :) sıralamanın değişmesi için o hafta harbiden iyi bir şarkıyla gelmesi lazım şarkıcıların :)

gittik bula bula saf bir kız bulduk allah kahretsin :)
Şubat ayı hiçbir zaman 30 gün sürmez de ondan, Efe güzel bir espri yapmış :A
Yine saflığı tuttu bunun. :( @destere
30 Şubat 2018 de evlenirsiniz artık :A:A
hhahah aa tamam ben zaten hep unutuyorum hangi ay nekadar oluyor falan googleden genelde hatırlıyorum hep :A :A :A

ozaman @EFE UYSAL GÜZEL BİR TARİH KOYMUŞ ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI DENK GELİYORDUR 30 ŞUBATADA :A :A :A

Benim oylarım böyle değildi yav. Tam tersi. :D

Doğru tahmin etmiş. :D
Daha oylama varken seni söyleyip durdum mutlaka oy vermeli faji yoksa bu hafta gidiciyim diye :D Puanın açıklanınca şoka uğradım ama sonra açıklanan puanlara kimse inanamayınca anladık bu puanların tersten olduğunu :D Teşekkürler bu arada güzel puanın için :)