MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Almak istediğin cevabı almışsın. Bana 1 verenlere 1 versek buradan yol olur. Konuyu farklı yerlere çekme.

4 verenlere bile sitem ediyorsun zaten, herkes senin sanatçını göklere mi çıkaracak anlamadım...
Zevkine uymayabilir benim de burada yarışan tüm şarkıcılar zevkime uymuyor şarkıları dinledikten sonra puanlıyorum sanat müziği diye kafadan düşük veriyorum demen beni tatmin etmedi.. Senin bana verdiğin oyları objektif bulmuyorum yüzüne de söylüyorum. :) O yüzden bu haftadan itibaren de görmezden gelicem.

Ozan'a takılıyorum zaten sitem değil..

Zevkine uymayabilir benim de burada yarışan tüm şarkıcılar zevkime uymuyor şarkıları dinledikten sonra puanlıyorum sanat müziği diye kafan düşük veriyorum demen beni tatmin etmedi.. Senin bana verdiğin oyları objektif bulmuyorum yüzüne de söylüyorum. :) O yüzden bu haftadan itibaren de görmezden gelicem.

Ozan'a takılıyorum zaten sitem değil..
Ben Ozan'ı değil kendimi kast ettim, geçen hafta 4 verdik yine beğenmedin. Verdiğim oyları kimseye beğendirmek zorunda değilim. Kimin ne dediği de umrumda değil. İster beğen duvara as, ister çöpe at, basit bir yarışma

Ben Ozan'ı değil kendimi kast ettim, geçen hafta 4 verdik yine beğenmedin. Verdiğim oyları kimseye beğendirmek zorunda değilim. Kimin ne dediği de umrumda değil. İster beğen duvara as, ister çöpe at, basit bir yarışma
acunun survivorundan daha değerli bizim survivorumuz :A :A .A

acunun survivorundan daha değerli bizim survivorumuz :A :A .A
Sen sus paçoz, seri olarak düşük veren kaknem .s

Senin dilinden konuşayım, anladın sen :A

64878merdanee.JPG

Benim de hep sağlam şarkılarım kaldı artık korksun düşmanlar :A

Haftaya da bir nebze stres yaşayacaktır, cover ters tepebilir :A

Çare neymiş anlamadım :A
aaa evet emre beyin çok kaliteli şarkıları kaldı bu hafta kimse laf edemez zaten sana cnm iyi şarkılarınla zirveye oynadın az düşüklerle ortada kaldın sende baya mücadele içindesin yine kazanırsanda geçens ezon gibi laf edemezler bence sana gerçi bahane bulmak isteyen bulurda neyse ayoll :A :A :A

aaa evet emre beyin çok kaliteli şarkıları kaldı bu hafta kimse laf edemez zaten sana cnm iyi şarkılarınla zirveye oynadın az düşüklerle ortada kaldın sende baya mücadele içindesin yine kazanırsanda geçens ezon gibi laf edemezler bence sana gerçi bahane bulmak isteyen bulurda neyse ayoll :A :A :A
Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, hedef yine final :A Şarkılarıma güvenim sonsuz :Z

Bu sezon dikkat çekmiyorum öyle laf eden olmaz herhalde ama dediğin gibi bahane bulmak isteyen bulur :A

Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, hedef yine final :A Şarkılarıma güvenim sonsuz :Z

Bu sezon dikkat çekmiyorum öyle laf eden olmaz herhalde ama dediğin gibi bahane bulmak isteyen bulur :A
bu haldeyken bile bully kazanıyorsa adımı bully yapalım derler :A :A :A @OzaN :A

Aşık Veyse bu hafta can alamamış. :A Her hafta ölüm meleği gibi can alıyordu. :A

Mirkelam iyi gidiyor. Ozan biraz sitem edince oylar yükseliyor. :A

Ferhat Göçerde iyi gitmiş ama bir tutukluk var gibi Bully 'de bu yarışmada arada tutukluk yapıyor. :A

@MasacRE- küllerinden doğuyor mu göreceğiz. :A

@Tolstoyevski iyi gitmişsin. :F Bu hafta sakinleşirsin. :A

Aşık Veyse bu hafta can alamamış. :A Her hafta ölüm meleği gibi can alıyordu. :A

Mirkelam iyi gidiyor. Ozan biraz sitem edince oylar yükseliyor. :A

Ferhat Göçerde iyi gitmiş ama bir tutukluk var gibi Bully 'de bu yarışmada arada tutukluk yapıyor. :A

@MasacRE- küllerinden doğuyor mu göreceğiz. :A

@Tolstoyevski iyi gitmişsin. :F Bu hafta sakinleşirsin. :A
rafeti yiyordu nerdeyse büyük bir canı kaçırdı ayoll son oylarla :A :A :A

@MasacRE- nin ısrarla faji oy yollasın demesi sonucu oylarını aldık ama sonuç :A

@FaJi oyları
1- Emre Altuğ - Yani
2- Erkin Koray - Komşu Kızı
3- Feridun Düzağaç - Kül
4- Mirkelam - Tavla
5- Mehmet Erdem - Haydi Gel Gidelim
6- Rafet El Roman - Beni Affeder misin
7- Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbul'u
8- Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm
9- Ferhat Göçer - Üzüm
10- Zeki Müren - Dargın Ayrılmayalım
Benim oylarım böyle değildi yav. Tam tersi. :D

Feridun'a 3 Erkin'e 2 vermiş olamaz ya bu kesin ters :A @FaJi hadi gel ve bu oylar ters de bize lütfen :A
Doğru tahmin etmiş. :D