birinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
Fakat üçüncü bile olsam @sokak sanati'na selamlar.![]()
![]()
A.s. kardeş
birinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
![]()
düz oylarında sen yine 1.cisinbirinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
![]()
Ben de 9 alırım o bağlamda10 puan işe yaramıyor her türlü 4. oluyorum galiba. .ss
Emeğine sağlık ablacım.@Çiğdem-
İlk 3'e tebrikler.
@Mr.At geçmiş olsun. Bence iyi iş çıkardın. 😉
Bu hafta zor kurtuldu Rafet
Ama Ozan düşerse sen 2. ben 3.oluyorum.Ben de 9 alırım o bağlamda![]()
çok teşekkürler cnm beni yalnız bırakmadığınız için10 puan işe yaramıyor her türlü 4. oluyorum galiba. .ss
Emeğine sağlık ablacım.@Çiğdem-
İlk 3'e tebrikler.
@Mr.At geçmiş olsun. Bence iyi iş çıkardın. 😉
Nefesi bu kadar yetti ihtiyarın
İnşallah düşerlerAma Ozan düşerse sen 2. ben 3.oluyorum.![]()
ferhat 2. oluyor mirkelam 3.oluyor baskada etki yok cnmNefesi bu kadar yetti ihtiyarınGeçmiş olsun @Mr.At oldukça iyi yarıştın buralara kadar
Faji'nin oyları eleneni değiştirmiyor sanırım. Final puanlarını etkiliyor mu peki
@denizz19 @OzaN @Tolstoyevski tebrikler bu arada![]()
Neyse beni ilgilendirmiyor zatenferhat 2. oluyor mirkelam 3.oluyor baskada etki yok cnm![]()
Türk Sanat Müziği sevmiyorum. Herkesin zevkine hitap eden bir sanatçın yok. Kendin de süper puanlar vermedin bize...Yazıklar olsun.. @ozmoturk
Çareyi biliyorsun 😵@ozmoturk ilk kez üzdün beni, son olur umarım![]()
hhahah aa evet senin yukardada aşşağıdada işin yok ortalarda sütlü kahve yudumluyorsun sıralamanda değişmiyorNeyse beni ilgilendirmiyor zaten
Emeklerine sağlık bu arada cadıcım![]()
Ben cevabımı aldım.
Almak istediğin cevabı almışsın. Bana 1 verenlere 1 versek buradan yol olur. Konuyu farklı yerlere çekme.Ben cevabımı aldım.![]()
Benim de hep sağlam şarkılarım kaldı artık korksun düşmanlarhhahah aa evet senin yukardada aşşağıdada işin yok ortalarda sütlü kahve yudumluyorsun sıralamanda değişmiyor![]()
![]()
@MasacRE- çok şanslı gerçekten elindeki en tehrikeli şarkıyı en kötü haftada kullandı sitres yaşamadan geçti![]()
![]()
![]()
Çare neymiş anlamadım
Benim de hep sağlam şarkılarım kaldı artık korksun düşmanlar
Haftaya da bir nebze stres yaşayacaktır, cover ters tepebilir
Çare neymiş anlamadım![]()
Daha var buna, şimdiden harcarsak finallerde naparız