birinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
Fakat üçüncü bile olsam @sokak sanati'na selamlar.
A.s. kardeş
birinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
düz oylarında sen yine 1.cisin @denizz19 2. oluyor @OzaN üçüncübirinci olduğumu sanmıyorum, eğer @FaJi hata yok, puan olarak sıraladım düz derse üçüncülüğe düşüyorum sanırım.
Ben de 9 alırım o bağlamda10 puan işe yaramıyor her türlü 4. oluyorum galiba. .ss
Emeğine sağlık ablacım. @Çiğdem-
İlk 3'e tebrikler.
@Mr.At geçmiş olsun. Bence iyi iş çıkardın. 😉
Bu hafta zor kurtuldu Rafet
Ama Ozan düşerse sen 2. ben 3.oluyorum.Ben de 9 alırım o bağlamda
çok teşekkürler cnm beni yalnız bırakmadığınız için10 puan işe yaramıyor her türlü 4. oluyorum galiba. .ss
Emeğine sağlık ablacım. @Çiğdem-
İlk 3'e tebrikler.
@Mr.At geçmiş olsun. Bence iyi iş çıkardın. 😉
Nefesi bu kadar yetti ihtiyarın Geçmiş olsun @Mr.At oldukça iyi yarıştın buralara kadar
İnşallah düşerlerAma Ozan düşerse sen 2. ben 3.oluyorum.
ferhat 2. oluyor mirkelam 3.oluyor baskada etki yok cnmNefesi bu kadar yetti ihtiyarın Geçmiş olsun @Mr.At oldukça iyi yarıştın buralara kadar
Faji'nin oyları eleneni değiştirmiyor sanırım. Final puanlarını etkiliyor mu peki
@denizz19 @OzaN @Tolstoyevski tebrikler bu arada
Neyse beni ilgilendirmiyor zatenferhat 2. oluyor mirkelam 3.oluyor baskada etki yok cnm
Türk Sanat Müziği sevmiyorum. Herkesin zevkine hitap eden bir sanatçın yok. Kendin de süper puanlar vermedin bize...Yazıklar olsun.. @ozmoturk
Çareyi biliyorsun 😵@ozmoturk ilk kez üzdün beni, son olur umarım
hhahah aa evet senin yukardada aşşağıdada işin yok ortalarda sütlü kahve yudumluyorsun sıralamanda değişmiyorNeyse beni ilgilendirmiyor zaten
Emeklerine sağlık bu arada cadıcım
Ben cevabımı aldım.
Almak istediğin cevabı almışsın. Bana 1 verenlere 1 versek buradan yol olur. Konuyu farklı yerlere çekme.Ben cevabımı aldım.
Benim de hep sağlam şarkılarım kaldı artık korksun düşmanlarhhahah aa evet senin yukardada aşşağıdada işin yok ortalarda sütlü kahve yudumluyorsun sıralamanda değişmiyor
@MasacRE- çok şanslı gerçekten elindeki en tehrikeli şarkıyı en kötü haftada kullandı sitres yaşamadan geçti
Çare neymiş anlamadım
Benim de hep sağlam şarkılarım kaldı artık korksun düşmanlar
Haftaya da bir nebze stres yaşayacaktır, cover ters tepebilir
Çare neymiş anlamadım
Daha var buna, şimdiden harcarsak finallerde naparız