MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta ben de iyi sayılabilecek bir puan verdim :A Nasılsa Aşık Veysel'i eleriz diye zayıf gelenler Aşık Veysel'i yukarılara çıkardı sıralamamda :A
Bu bahsettiğin toplulukta sen de varsın sanki sen çok iyi geldin :A Şimdi bana ne berbat bir puan vermişsindir kimbilir ama hiç merak etme karşılığını alacaksın benden :A

Bu bahsettiğin toplulukta sen de varsın sanki sen çok iyi geldin :A Şimdi bana ne berbat bir puan vermişsindir kimbilir ama hiç merak etme karşılığını alacaksın benden :A
Ben senin gibi ince hesaplar yapmıyorum, sürekli Aşık Veysel'in adını sayıklayan sensin :A

Şarkın neyi hak ediyorsa onu verdim yarın görürsün :A

Bu hafta Ferhat Göçer elenecek bence. :A @denizz19

Ben nedesem üçtür tersini seçiyor ben sana kendi ellerimle "üzüm" yediricem Deniz efendi. :):):):):)

Ben senin gibi ince hesaplar yapmıyorum, sürekli Aşık Veysel'in adını sayıklayan sensin :A

Şarkın neyi hak ediyorsa onu verdim yarın görürsün :A
Yok öyle bir şey o sadece tahmin :A Aşık Veysel'den önce gitmesi gereken çok isim var mesela Emre Altuğ onların başında geliyor :A

sen önce sıvacı arkdsın @MEnes e oy göndert hala oyları yok ayoll :A
Yahu onu da etiketleyip duruyoruz gülüyor geçiyor :A @MEnes bak hala oy kullanmamışsın hadi kullan artık la :A Diğer yazdığım isimler oy gönderdi mi gönderdilerse boşu boşuna uğraşmayayım göndermedilerse yakalarına yapışacam :A