MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

hhahahah aa senn piskolojik olarak hala başkanlık sorumluluğunu kaybetmedin cnm sen yolundan şaşma :A
psikolojim bozuldu senin işe yaramaz başkanın bana beddua etmiş:) şunun kafasına bir oklava geçir bari keyfimiz yerine gelsin :)

İşte oylarımla birkaç kişinin fitilini ateşlicem:A:A
Güzel puanlamanı bekliyoruz. :bhr:

Engin-Altan-D-zyatan-engin-altan-duzyatan-28361175-1224-1632.jpg

Güzel puanlamanı bekliyoruz. :bhr:

Engin-Altan-D-zyatan-engin-altan-duzyatan-28361175-1224-1632.jpg
ayy şimdi zeki müren klibinde engin fotosu arar bu :A @EFE UYSAL

@Tolstoyevski çocuk musun Allah aşkına. :A
2'li elemenin 13.hafta olması kötü olmuş, zaten toplam 15 hafta sürüyor, mantık olarak 10.hafta olması lazım değil miydi kızlar ? :A @Çiğdem- @Aylaaaaa @aslicann @selenay131518 @tuğba.yşl[/USER [USER=43847]@gamze-gamze @Dosi @vadikızı @Eda Aslan[/USER]
@mrt-06 cevabını vermiş bana söz bırakmamışkı ayoll kardeşim nede olsa :A :A :A

Son düzenleme:
ayy şimdi zeki müren klibinde engin fotosu arar bu :A @EFE UYSAL

@mrt-06 cevabını vermiş bana söz bırakmamışkı ayoll kardeşim nede olsa :A :A :A
@mrt-06 ona değil, karşılıklı eksileşmemize gönderme yaptı. Ona 1 tane olmamış attım, bi baktım bana 4-5 tane olmamış atmış tek tek. Ben de 8-9 tane olmamış atarak misliyle geri iade ettim. :A

@mrt-06 ona değil, karşılıklı eksileşmemize gönderme yaptı. Ona 1 tane olmamış attım, bi baktım bana 4-5 tane olmamış atmış tek tek. Ben de 8-9 tane olmamış atarak misliyle geri iade ettim. :A
ms 2.sezonda çeyrek finale 5 kişi kalındı sonra diğer sezonalrda öyle devam etti cnm 3 benim albümüm 1 tanede ms yaptım 4 yarışmada bende çeyrek finalde 5 kişi tuttum bu sezonda tek elemenin çeyrek finalde olma amacı yine 5 kişi olması için 1 kişi fazladan çeyrek finale kalmış oluyor oyüzden iki elemeleri öyle ayarlıyoruz :A :A :A

Bakalım Aşık Veysel üstadımız bu hafta kimi yiyecek :A