MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

2'li elemenin 13.hafta olması kötü olmuş, zaten toplam 15 hafta sürüyor, mantık olarak 10.hafta olması lazım değil miydi kızlar ? :A @Çiğdem- @Aylaaaaa @aslicann @selenay131518 @tuğba.yşl[/USER [USER=43847]@gamze-gamze @Dosi @vadikızı @Eda Aslan[/USER]
bunlar nerde saklanıyormuşki @MasacRE- :) yarısından çoğu kayıplarda bildiğimiz üç beş tane var onlarında peşinden koşturmaktan nefesimiz kesildi bolluk varmışta haberimiz yokmuş :)

bu gidişle sizin başkanlığınız düşücek @destere zaten hazırda bekliyor :A :A :A
bak benim gözümde uyku fışkırıyor ama buna rağmen uyumuyorum niye ? çünkü buraya oy atmam lazım oysa topaç @sokak sanati şimdi gidip fosur fosur uyuyacak hemde başkan olacak güya sen onu başkan yapacağına topuğu kırılmış eski ayakkabını buraya başkan yapsaydın daha çok işe yarardı :)

bak benim gözümde uyku fışkırıyor ama buna rağmen uyumuyorum niye ? çünkü buraya oy atmam lazım oysa topaç @sokak sanati şimdi gidip fosur fosur uyuyacak hemde başkan olacak güya sen onu başkan yapacağına topuğu kırılmış eski ayakkabını buraya başkan yapsaydın daha çok işe yarardı :)

Allah belanı versin

hhahahah aa senn piskolojik olarak hala başkanlık sorumluluğunu kaybetmedin cnm sen yolundan şaşma :A