NOW'da Şok Gelişme! Adı Yeniden mi Değişecek?

Zey TV yapacaklarmış @Dosi :A :F
Dün aklıma geldi bu :A ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasın :A

Direk FiX yapsınlar. FiX tv var ama tv kaldırınca sorun olmaz belki :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Çok ironik bir durum..
İstanbul Now neymiş?

Ama Koca Now da İsim seçerken hiçmi detaylı incelememiş.

Muhalif kanalsın, herşeyini bulurlar.
Mesela atv adını now yapsa, İstanbul now , atvye plaket yollardı bizi onurlandırdınız diye..
Kendisi bir Haber Kanalı. Spikerlik kursunda bana eğitim veren Hocam'da bu kanal ile anlaşma sağladı. Canlı öğle haberleri sunmak için deneme çekimleri yapılıyor. (Kendi zaman dilimi öğle haberleri olacak.)

Kendisi bir Haber Kanalı. Spikerlik kursunda bana eğitim veren Hocam'da bu kanal ile anlaşma sağladı. Canlı öğle haberleri sunmak için deneme çekimleri yapılıyor. (Kendi zaman dilimi öğle haberleri olacak.)
Bu olayla birlikte adı duyulacakdır.
Reklam her zaman reklamdır

• Okudum
Reactions: TenTen
Dün aklıma geldi bu :A ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasın :A

Direk FiX yapsınlar. FiX tv var ama tv kaldırınca sorun olmaz belki :A
Alman gerekiyor yoksa @bazinga ismini değiştiriyor Kanalının Çünkü kanal ismi benzer olmasın diye @mrt-06 ile karar verdiler @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eğer itiraz eden kanalın ismi ekranda "İstanbul NOW TV" olarak yazıyorsa bence itirazlık bir durum olmamalı.

Ama NOW TV yazıyorsa o zaman sorun, çünkü diğerinde de NOW yazıyor.

The Walt Disney Company Türkiye'de kullanacağı yeni ismi belirlerken bu detayı nasıl kaçırdı hayret.
Bir de NOW için isim haklarını satın almamışlar mı koyarken? 🤔

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu şekilde Logo ve İsim varsa... Burada itiraz neden var ki?

Ayyy neysee.. Ben mi düşüneceğim 😁😁😁
Screenshot_2025-02-01-16-13-34-254_com.android.chrome.jpg

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Çok ironik bir durum..
İstanbul Now neymiş?

Ama Koca Now da İsim seçerken hiçmi detaylı incelememiş.

Muhalif kanalsın, herşeyini bulurlar.
Mesela atv adını now yapsa, İstanbul now , atvye plaket yollardı bizi onurlandırdınız diye..
Bu benzerliği istanbul nowun aylar sonra fark etmesi de komik olmuş.