Dün aklıma geldi bu ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasınZey TV yapacaklarmış @Dosi
Direk FiX yapsınlar. FiX tv var ama tv kaldırınca sorun olmaz belki
Dün aklıma geldi bu ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasınZey TV yapacaklarmış @Dosi
Yenisu yapmasınlarZey TV yapacaklarmış @Dosi
İzin alınması gerekiyor İtalyadanDün aklıma geldi bu ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasın
Kendisi bir Haber Kanalı. Spikerlik kursunda bana eğitim veren Hocam'da bu kanal ile anlaşma sağladı. Canlı öğle haberleri sunmak için deneme çekimleri yapılıyor. (Kendi zaman dilimi öğle haberleri olacak.)Çok ironik bir durum..
İstanbul Now neymiş?
Ama Koca Now da İsim seçerken hiçmi detaylı incelememiş.
Muhalif kanalsın, herşeyini bulurlar.
Mesela atv adını now yapsa, İstanbul now , atvye plaket yollardı bizi onurlandırdınız diye..
Bu olayla birlikte adı duyulacakdır.Kendisi bir Haber Kanalı. Spikerlik kursunda bana eğitim veren Hocam'da bu kanal ile anlaşma sağladı. Canlı öğle haberleri sunmak için deneme çekimleri yapılıyor. (Kendi zaman dilimi öğle haberleri olacak.)
Alman gerekiyor yoksa @bazinga ismini değiştiriyor Kanalının Çünkü kanal ismi benzer olmasın diye @mrt-06 ile karar verdiler @DosiDün aklıma geldi bu ben telif hakkıda istemem ama yok her dizi yayından kaldırıldığında adı kötü anılmasın
Now'ın işleri zor olacak gibi. Çünkü prosedür olarak haber kanalı ilk olarak isim hakkını gerçekten almış. Aralarında 1 gün oynuyorBu olayla birlikte adı duyulacakdır.
Reklam her zaman reklamdır
Peki o haber kanalı yayın hayatına başlamış mı?Now'ın işleri zor olacak gibi. Çünkü prosedür olarak haber kanalı ilk olarak isim hakkını gerçekten almış. Aralarında 1 gün oynuyor
Yakında başlayacak. 10 Şubat. Belirlenen tarih bu.Peki o haber kanalı yayın hayatına başlamış mı?
Başladıysa kranda İstanbul NOW TV mi yazıyor yoksa NOW TV mi?
Olan Kesin bana olurBu şekilde Logo ve İsim varsa... Burada itiraz neden var ki?
Ayyy neysee.. Ben mi düşüneceğim 😁😁😁
Ekli dosyayı görüntüle 132772