Profilimde paylaşmıştım, sosyal mesaj harika.
Profilimde paylaşmıştım, sosyal mesaj harika.
Sen izliyormusun ömer diziyi
İzliyorum netten. Önce İçerde, sonra Söz. Aksiyona doyuyorum.
Güzel dizi Söz.Oo süper bende netten izliyorum pazartesi kırgınlar olunca içrde de netten
Güzel dizi Söz.
Muhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış
Muhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış
Evet izliyorum abla, hatta İçerde'nin önüne aldım Ama favorimiz Sarı Komutan tabii kiBen hep sana sorcam unutuyorum bakıyordun dimi sen aynen müco süperdi ya
Evet izliyorum abla, hatta İçerde'nin önüne aldım Ama favorimiz Sarı Komutan tabii ki
İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırımVayy içerdeyi geçti demek ne güzel ne güzel Sarı komutan aynen çok iyi yaa bende çok seviyorum onu
İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırım
sarı oğlanda dahil her oyuncu güzel işlenmiş dizideMuhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış
Aynen bölümü en kısa sürede izleyeceğim İçerde nasıldı bari bugün Melek kesin gitti misarı oğlanda dahil her oyuncu güzel işlenmiş dizide
Geberdi çok şükürAynen bölümü en kısa sürede izleyeceğim İçerde nasıldı bari bugün Melek kesin gitti mi
Acun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünküGeberdi çok şükür
bölüm bastan sona çok güzeldi ahh şu acuna zaman kaybı yaşamasanda bu akşam içerde yarında söz izlesen şimdi 2 dizide netten kaldı
ben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyorAcun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünkü
Dizi izlerken başka bir şeylere konsantre olmayı sevmiyorum
Ben TV'den hiç dizi izlemiyorum Survivor tüm haftayı kapladığı içinben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyor
O bölümü birde final bölümünü ayollBen TV'den hiç dizi izlemiyorum Survivor tüm haftayı kapladığı için
Ama kardeş olduklarını öğrendiklerinde o bölüm coştururuz yine olmazsa yorum konusunu
O bölümü birde final bölümünü ayoll