Star Söz - Dizi Yorumları

4. BÖLÜM

4 bölümden en iyisi buydu, çok beğendim. :D (Dün gece izlemiştim de yorum atamadım.)

Atakan'ın çalıp diğer arkadaşın söylediği ''Bir Ay Doğar'' şarkısı diziye damga vurdu. Muhteşem söyledi, o sazın sesi de beni benden aldı. Şarkıyı da buraya bırakalım. :bhr:

Eylem başımıza bela aldı, sen ne diye gidip bu teröristlere inanıyorsun? Bir de gidip haberini yapmış, gel de deli olma. Ama inanıyorum onu da yola getireceğiz yakında. :Z Ali Haydar'a baya üzülüyorum, garibimin biri de o. :( Hem çocuğu düştü, şimdi de karısı boşanmak istiyor.

Son sahne güzel yerde bitti, 5. bölümü de kısa sürede izleyeceğim.​
Başka ne izliyon

5. BÖLÜM

Of be ne aksiyonlu bölümdü, soluk soluğa izledim.

Çolak'ı yakaladık diye sevindim ama pazarlık edip verecekler. 5 askerimizi alacağız. Ne güzel yakalamıştık, neyse yakında ölüsünü ele geçirmek daha zevkli olacak. Sezon finalinde öleceğini düşünüyorum.

Yavuz ve Bahar'ın yakınlaşması :bhr:

Hafız inşallah ölmez, ben severdim onu. :( Ama yaşayacağını da pek düşünmüyorum, nasıl dayanacak?

6. bölümü de kısa sürede izleyeceğim, dizi süper gidiyor. :X

5. BÖLÜM

Of be ne aksiyonlu bölümdü, soluk soluğa izledim.

Çolak'ı yakaladık diye sevindim ama pazarlık edip verecekler. 5 askerimizi alacağız. Ne güzel yakalamıştık, neyse yakında ölüsünü ele geçirmek daha zevkli olacak. Sezon finalinde öleceğini düşünüyorum.

Yavuz ve Bahar'ın yakınlaşması :bhr:

Hafız inşallah ölmez, ben severdim onu. :( Ama yaşayacağını da pek düşünmüyorum, nasıl dayanacak?

6. bölümü de kısa sürede izleyeceğim, dizi süper gidiyor. :X
6. Bölümü izledikten sonra bu yorumunu tekrar oku. :D

SÖZ dizisi 2 haftadır kötüydü bu hafta da bayağı kötü şımardınız siz iyice TIMS&B Productions! Ayrıca çok mantık hatası var.

çok haklılar aynen:

Bu bölümde aşırı saçmalık vardı .. Bordo Bereli asker hiçbir zaman terör örgütünün kuklası olmaz Ayrıca biz bu diziyi askerimizin hayatının zorluklarını gerçeklerini anlatıyor diye izliyorduk AŞK dizisi diye izlemiyoruz.
Can Demirkesen aynen bordo bereliler görev Uğruna herseyi yapar sana katılıyorum ve bundan önceki bölümde çatışma olup esir oldular okadar mermi sıkıldı bordo bereli gibi müthiş eğitim alan Adamlar kimseyi vuramiyor

İrem Aytekin Bu bölüm güzel değildi bence böyle devam ederse reytingler düşer
BeğenDaha fazla ifade göster
· Yanıtla ·
4
· 53 dk.

Hilal Şahin Akgül Bir cocugun hapşurmasini cok net duyup komutanin gidin diye bagirdigini duymuyorlar ne sacma bir sahne olmuş senarist kendini bir düzeltsin bence

Ümmühan Yaman Güzelim diziyi hele de kadrosu bukadar kaliteli olan bir diziyi birden bozmayı nasıl becerdiniz. Alın şu kadınları ön plandan tamam iyiler hoşlar ama çok aşk meşk muhabbeti dönüyor dizide. Şimdi beğenmiyorsan izleme kardeşimciler gelmedn söyleyim bu gidişle izlenecek bir şey kalmayacak zaten.

Wolverin Macit bu bölüm saçmaladınız hee türk askerini küçük düşürdünüz senarist denen kişi şunu açıklasın james bond filmi çekiyorsun yoksa başka bir diziye mi yön verdin sarı komutan bir rehine vermedi vermediği halde ne hakla onun oyununa katılıyor sıksın sıksın lan oradaki herkese sıksın kaç mermi sıkar terörist denen şahıs en sonunda ne olur sarı onun adamlarına silahı yedirir ama öyle mi oluyor yok amk iyi giden dizini am .k bilen senarist ve yapımcı denen şerefsizler yüzünde rayından çıkıyor saçmalıyor dizi ne güzel di ya ne güzel başlamıştı reytingler de zirvedeyiz öyle git niye bozuyorsun niye macera arıyorsun allah belanı versin diyorum senariste rasmen bunu diyorum

Burcu Güler Çöl O kadar mi rezil olur bordo bereliler yaaa biri muzizyen biri garson kulaklarinda yada dişlerinde haberlesme cihazi yok ama colagin adaminin gozlugunde kamera elinde bocek var bizimkiler de anca garson olup ortalikta dolansa senarist bu ne sacmalik bordo berelileri çok kucumsuyorsun anlasilsn...

Son düzenleme:
@Çiğdem- in sevmediği ot burnunun dibinde bitiyor kösemdeki şehzade beyazıt (yiğit uçan) ı söz e transfer ettik seneye bol bol izle çikinella:A giresun hogathasının uğursuzluğu nedeniyle murad oğlan kesin işsiz kalır kötü yola düşer:A
@destere @Bully @EFE UYSAL @Yiğitt @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 55446

ıyy gıcık beyazıd dizimize gelmiş @Bully @Yiğitt :( :( :(
Aa bu muymuş fragmandaki, gazeteci kızın eski sevgilisi mi şimdi bu :A @Çiğdem-

sen son bölümü nasıl buldun çolak ağırlıklı askerli bölümelre umarım geri dönerler haftaya :A
Önceki bölümlere nazaran düşük olsa da iyi bölümdü bence :D Öyle sürekli yüzde yüz aksiyon da olmaz ki kız :A

Benim diğer herif Atakan'ı nasıl buldun sen :A Kendini feda etti sivilleri kurtarmak için, inşallah çıkabilir oradan :(

Önceki bölümlere nazaran düşük olsa da iyi bölümdü bence :D Öyle sürekli yüzde yüz aksiyon da olmaz ki kız :A

Benim diğer herif Atakan'ı nasıl buldun sen :A Kendini feda etti sivilleri kurtarmak için, inşallah çıkabilir oradan :(
öyle gıcık olduğum birisi erkeklerden olmadı tolgada dahil :A

ama nasıl içerdeden eylem ve meleğe sinir oluyordum burdada şu 2 başroldeki kızlar tıpkı melek ve eylem gibi beceriksizler :A :A :A

6. BÖLÜM

İlk 1-1.5 saat sıkıcıydı, Çolak ve bizimkilerin konuşmalarıyla falan geçti. Sıkıldım açıkçası. :T: Diziye damga vuran şarkıyı eklemek istiyorum, mükemmel sahneydi. :Z

Son sahne de süperdi, meraktan 7. bölümün de yarısını izledim. Yarın sabah tam bitirir 7. bölümü yorumlarım. :D