Bahar-Yavuz'a hiç heveslenme.7. BÖLÜM
Güzel bölümdü, aslında bölümün 2 saatini pazar izlemiştim ama kalan 20 dakikayı bir türlü izleyememiştim.
Öncelikle son sahne yine güzeldi, dizi son sahneleriyle bomba etkisi yaratıyor. Neyse ilk dakikalara gidelim, o bombanın patlaması güzeldi. Çolak kaçtı gitti elimizden maalesef. Tabi beklediğim bir şeydi. Bahar orayı kurtardı, koca yürekli kız.
Ali Haydar'a da bizimkilerin şarkı söylediği kısım güzeldi. ''Sen olmasan Hafız, ah bu hayat çekilmez..''
Anneler Günü özel sahnesi de güzeldi, Ateş'in ailesinin olmamasına üzüldüm.Bu arada Yavuz'un geçmişini, ailesini de merak ediyorum.
Yavuz ile Bahar'ın yakınlaşması da hoş oldu, Çolak bir işe yaradı. Onun sonu nasıl bitecek merak ediyorum doğrusu.
Ortalığın karışacağını düşünüyorum, seziyorum.Bahar-Yavuz'a hiç heveslenme.![]()
Ortalığın karışacağını düşünüyorum, seziyorum.![]()
Çolak'ın yüzünden yapıştı, ne sebepsiz yere?Sebepsiz yere yapıştı güzelim kızın dudağına.Elbet acısını çıkartır.
![]()
Çolak'ın yüzünden yapıştı, ne sebepsiz yere?![]()
Aynen onlara bayılıyorum, bar olayları da komikti. Nazlı'nın annesi biraz engel bize ama onu da halledeceğiz inşallah.Çolak da sebep ise artık.
Gerci kız aşık boşuna Karabayıra kadar gelmedi. Kolye bahane.
Ama benim favorim kesinlikle Ateş ve Nazlı.8. Bölümü izle hemen gülmek garanti.
![]()
Aynen onlara bayılıyorum, bar olayları da komikti. Nazlı'nın annesi biraz engel bize ama onu da halledeceğiz inşallah.![]()
Daha 8. bölümü izleyemedim, yetişeceğim inşallah size.
Bende 9. bölüm de kaldım.Daha 8. bölümü izleyemedim, yetişeceğim inşallah size.![]()
Bende 9. bölüm de kaldım.Beraber yetişiriz canım merak etme.
![]()
9. Bölümü bitirdim az önce. Aksiyon doluydu.Daha 8. bölümü izleyemedim, yetişeceğim inşallah size.![]()
Eylem yüzünden. Menapoza girdim resmen. 😕Niye olmamış attın?![]()