Star Söz - Dizi Yorumları

Vayy içerdeyi geçti demek ne güzel ne güzel :D Sarı komutan aynen çok iyi yaa bende çok seviyorum onu:D
İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırım :A

İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırım :A

İyi etmişsin seyirci olarak bıkmadan usanmadan diyoruz uzatmayın diye :D

@mrt-06 ne diye olmamış atıyon öyle ama bak senaryoda olayların uzaması gerçekten olmuyor

Aynen bölümü en kısa sürede izleyeceğim İçerde nasıldı bari bugün :A Melek kesin gitti mi :F
Geberdi çok şükür :A

bölüm bastan sona çok güzeldi ahh şu acuna zaman kaybı yaşamasanda bu akşam içerde yarında söz izlesen şimdi 2 dizide netten kaldı :A

Geberdi çok şükür :A

bölüm bastan sona çok güzeldi ahh şu acuna zaman kaybı yaşamasanda bu akşam içerde yarında söz izlesen şimdi 2 dizide netten kaldı :A
Acun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünkü :A

Dizi izlerken başka bir şeylere konsantre olmayı sevmiyorum :D

Acun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünkü :A

Dizi izlerken başka bir şeylere konsantre olmayı sevmiyorum :D
ben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyor :A

ben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyor :A
Ben TV'den hiç dizi izlemiyorum Survivor tüm haftayı kapladığı için :A

Ama kardeş olduklarını öğrendiklerinde o bölüm coştururuz yine olmazsa yorum konusunu :A