Profilimde paylaşmıştım, sosyal mesaj harika.
Profilimde paylaşmıştım, sosyal mesaj harika.
Sen izliyormusun ömer diziyi
İzliyorum netten. Önce İçerde, sonra Söz. Aksiyona doyuyorum.![]()
Güzel dizi Söz.Oo süper bende netten izliyorum pazartesi kırgınlar olunca içrde de netten![]()
Güzel dizi Söz.![]()
Muhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış
Muhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış![]()
Evet izliyorum abla, hatta İçerde'nin önüne aldımBen hep sana sorcam unutuyorum bakıyordun dimi sen aynen müco süperdi ya
Evet izliyorum abla, hatta İçerde'nin önüne aldımAma favorimiz Sarı Komutan tabii ki
![]()
İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırımVayy içerdeyi geçti demek ne güzel ne güzelSarı komutan aynen çok iyi yaa bende çok seviyorum onu
![]()
İçerde'ye ters köşeyi fazla uzattıkları için ceza veriyorum, ne zaman kardeş oldukları ortaya çıkar o zaman ilk sırama alırım![]()
sarı oğlanda dahil her oyuncu güzel işlenmiş dizideMuhteşem duygu yüklü bir sahneydi, Müco da harika oynamış![]()
Aynen bölümü en kısa sürede izleyeceğim İçerde nasıldı bari bugünsarı oğlanda dahil her oyuncu güzel işlenmiş dizide![]()
![]()
![]()
Geberdi çok şükürAynen bölümü en kısa sürede izleyeceğim İçerde nasıldı bari bugünMelek kesin gitti mi
![]()
Acun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünküGeberdi çok şükür
bölüm bastan sona çok güzeldi ahh şu acuna zaman kaybı yaşamasanda bu akşam içerde yarında söz izlesen şimdi 2 dizide netten kaldı![]()
ben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyorAcun izlemek işime geliyor aslında aynı anda forumda takılabiliyorum çünkü
Dizi izlerken başka bir şeylere konsantre olmayı sevmiyorum![]()
Ben TV'den hiç dizi izlemiyorum Survivor tüm haftayı kapladığı içinben diziler bitince geliyorum oyüzden 23:00 gibi yani foruma bakınca izlediğimden birşey anlamıyorum ayoll sonuc açıklıyorum mesala o bölüm açık oluyor ama aklımda birşey kalmıyor![]()
O bölümü birde final bölümünü ayollBen TV'den hiç dizi izlemiyorum Survivor tüm haftayı kapladığı için
Ama kardeş olduklarını öğrendiklerinde o bölüm coştururuz yine olmazsa yorum konusunu![]()
O bölümü birde final bölümünü ayoll![]()
![]()
![]()