En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

Şuan başbaşa gidiyor oylariniz. cok ta fark yok :D burda çelme taktınmı seni kimse tutamaz :A
muhteşemsin dosi sonunda muhteşem bir konsept geldi yalnız yarışmacılar acaba nasıl değerlendirecek gidip berbat şeylerle gelmeseler iyidir :)

muhteşemsin dosi sonunda muhteşem bir konsept geldi yalnız yarışmacılar acaba nasıl değerlendirecek gidip berbat şeylerle gelmeseler iyidir :)
onlar kötu gelsede ben bir tane senin için paylaşacam burda. tam senlik :A

:F:FYaa zeynoşum kıyamaz bana ama belli de olmaz elen elen diyip duruyor selimm:(
sana tuzak kuruyor :) aslında sana bir tiyo vereyim bak buda benden torpil olsun :) @sürgünüm ün açtığı bir konu vardı en iyi yabancı dizi , yabancı kadın oyuncu erkek oyun cu işte orda birde en iyi dizi jenerikleri var orda en yüksek puanı kapanı bul onunla gel diğerleri ters köşe olsun :)

geçen hafta güzel seçimler yapmıştın iyi şeylerle geleceğinden kuşkum olsada yinede bekliyoruz işte:) bakalım ortaya ne çıkacak :)

hangisiydi ? +18 lerden olsun :)
yani bizim burda yaş sınırı koymuyorlar :D Turkiyede +15 dir belki bilemem :A

sana tuzak kuruyor :) aslında sana bir tiyo vereyim bak buda benden torpil olsun :) @sürgünüm ün açtığı bir konu vardı en iyi yabancı dizi , yabancı kadın oyuncu erkek oyun cu işte orda birde en iyi dizi jenerikleri var orda en yüksek puanı kapanı bul onunla gel diğerleri ters köşe olsun :)

:DAyy hiç aklıma gelmemişti dur bakım bi