Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

ne yenisi ben son haftanın oyunu gödereli iki gün oldu kaldıki diğer oylamalarda tamamlandı nerdeyse kimlerin eleneceğide belli senin listende o yüzden sondan üçüncüye torpil geçmeni kesinlikle kabul etmiyoruz:) şiddetle itiraz ediyorum gerekirse en büyük mercilere kadar başvurabilirim :)
@Bully @mrt-06 en büyük mercimek sizdiniz sanırım:) şuna bişey diyin yanlış yapıyor :)

@Bully 3 kisi elensin dedi @mrt-06 2 kişi dedi.
ister inan ister inanma hiç birşey belli degil. senin oy daha 24 saat olmadi be :D ne 2 günü. Daha @MasacRE- çizgi filmleri yollamadi :)
Dosi yarışmayı uzatmak istediği için böyle bir karar almıştır, sunucu olarak da hakkı vardır ama destere de itirazında kendince haklı olabilir :A

Şimdi o sondan üçüncü her kimse destere takacak ona elenmediği için :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
arkadaslar geçen hafta ki sonuclar gibi 2li elemelere karar verdim :D @mrt-06 nın dediği gibi yarışma yeni başlıyor :Z
yarismanin basinda benim yarismamin esnek oldugunu ve fikirlerinize göre yön alacağını belirtmiştim zaten. zevk alarak yapiyorum yarısmami ve kısa sürsün istemiyorum tabikide :)
Bakalim kimlere yariyacak bu sistem :)
Büyük sonuç gecemiz yarın saat 19.30'da :Z
@Bully @denizz19 @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane @xemrexxx @EFE UYSAL

16.00 :)
Konsept değişti ha iyi bari o 3. normalde elenmesi gerekin kişi kimdi merak ediyorum :A

Herkes çıktı kime mesaj atsam kurutuyorum ben de çıkayım bari iyi geceler. :A

Hani nerde gececi tayfa. .ss

benim bu konu Kemal Sunal Haftasindaki yorumuda geçti. nerdeyse sonuc gecesi sayfasi kadar yorum yapildi. gerci bizimki 40 sayfaya yakindi. bakalim yarin ne olacak :)

Konsept değişti ha iyi bari o 3. normalde elenmesi gerekin kişi kimdi merak ediyorum :A
peki. iyi gezmeler :)

henüz bilinmiyor ama önceki haftalar henuz oy yollamayan var ve en son baktigimda 4 tane 3. adayimiz vardi :)

Şimdi insanın aklına kötü şeylerin gelmesi doğal tabii, destere zaten pis bir insan :A Bakalım kim olacak o sondan üçüncü :A

herkesin aklına şüpheyi düşürdüm şimdi sondan üçüncü kim sorusu kafaları kurcalayacak ve dosi bu vebalin altından kalkamayacaktır :)
artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim :)

herkesin aklına şüpheyi düşürdüm şimdi sondan üçüncü kim sorusu kafaları kurcalayacak ve dosi bu vebalin altından kalkamayacaktır :)
artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim :)
Gerçekten haklsıın bir anda konsept değişince insanın aklında soru işaretleri geliyor :A